Paultje

Wie is Paultje ? Paultje was een pleegkind dat ik leerde kennen bij buren uit de straat, die waren pleeggezin. Paultje was ook de jongen die een van mijn ketenen van de geest verbrak, op een wel heel alledaagse manier. Hoe ?

Door het eten van een appel.

Waar hebben we dat verhaal eerder gehoord, van de appel die niet gegeten had mogen worden, omdat het de Informatie van de goden bevatte? De appel die gelijk staat aan Inzicht en (verboden) Info voor de Man.

“Knowledge makes a man unfit to be a slave.”
― Frederick Douglass

Hoe alledaags en banaal die ketenen werden verbroken, was het in dit opzicht ook zeer ende zeker Biblical/ Bijbels. De overeenkomst kan niet worden ontkent.

Het is wat het is.

Paulus kwam terrecht bij mensen bij mij uit de straat. Die kregen één keer in de zoveel tijd mishandelde, misbruikte of verwaarloosde kinderen uit de randstad in huis voor een aantal weken of maanden. Zodat die kinderen even konden uitrusten, schuilen en op adem komen bij ons in de provincie of dorp.


Ze hadden zelf al drie kinderen, maar eens in de zoveel tijd ééntje extra. En dat was wel leuk, voor iedereen, want dan had je extra vriendjes en verhalen uit het verre en onbekende Westen.

het Buiten-Westen

Naast Paultje kan ik mij nog een paar herinneren. Eén heel klein jongetje met rood haar van bijna twee. Laat ik hem Jonas noemen. Dat jongetje was mishandeld/ ondervoed thuis, en zo klein als een baby. Iedereen wou met hem op de arm lopen omdat hij altijd je gezicht beetpakte en streelde. Of wanneer het licht in de kamer aanging altijd de lampen wou pakken en aanraken. hehehe, dat was heel erg grappig.

Wat bleek. Jonas had een oogafwijking van -20 , en was in principe stekeblind geweest al die tijd. Daar kwamen we toen pas achter.

Niemand van alle Jeugdzorg, case-managers, Kinderbescherming, huisartsen en pedagogen, en hún regio-managers had dat feit, die stekeblindheid, opgemerkt.

Dus die organisaties waren 30, 40 jaar geleden al een grote ineffeciente en hopeloze puinzooi van volbloed idioten, slinkse dwazen en gecertificeerde kutte-koppen.

Een andere was Saida/ Saidia, een Marokkaanse of Egyptisch meisje dat meerdere keren is geweest. Zij en ik waren goed met elkaar, alle keren dat ze er was. De hele straat was altijd een dikke keet, maar als we alleen waren, waren we op een of andere manier altijd heel rustig en volwassen naar elkaar toe, respecterend. We lagen mekaar denk ik qua persoon, want het had helemaal niks met sex oid te maken. We waren 8,9,10,11 jaar oud, en dat soort dingen liggen dan nog heel ver weg als je in een dorp woont.

Zeker als er weinig Vrijmetselende pedo’s rondschuimen.
Maar ik denk nog steeds af en toe aan haar, dus ze heeft wel indruk op me gemaakt.

Dus een keer in de zoveel tijd kwam er een nieuw gezichtje op bezoek, zo ook Paulus/ Paultje.

(Hij was niet zo Gaaaaay!! als dit plaatje, maar het geeft een idee.)

Hij was toen 10, 11, 12 en dus net een tikkie ouder dan ik. Ik was 8 of 9, misschien 10 en redelijk blij met hem, omdat hij een beetje een wildebras was. Er zat iets ongemanierds/ dierlijks in hem, en dat vond ik heel comfortabel en acceptabel. Aan zijn karakter, hoe energiek humorvol en zonnig, zat altijd een melancholiek randje. Er zat iets serieus in zijn systeem, dat kon ik merken. En als het mis ging met hem, dan ging het ook goed mis.

Ik heb hem nooit zo bezien, maar het zal wel een knappe jongen geweest zijn.

Als je hem moet beschrijven dan kom je tot die conclusie.

Hij was lang voor zijn leeftijd en slank gebouwd. Hij had mooi geknipt golvend halflang rossig tot blond haar. Een fijn symetrisch volwassen gezicht met, diepliggende en intellligente ogen(melk-blauw). Waar altijd een sprankeling van avontuur, kattekwaad of hilariteit in lag. Een rossige huid en lichte sproet, een eeuwige grijns of glimlach rond zijn mond, en een aanstekelijke zonnige persoonlijkheid, en een heel klein schattig wipneusje. Iedereen was blij als hij er was, want hij bracht actie met zich mee, d’r was altijd wel iets aan de hand als hij binnenkwam.

Achteraf bezien, zal hij uitermate aantrekkelijk geweest zijn voor homo-pedo’s. Denk dat daar die melancholiek misschien vandaan kwam. Ik denk dat die vieze homo’s allemaal een natte reet van hem kregen als ze hem in een tehuis hadden zien zitten.

Fokking homo’s.

Hij was een knappe en goed doorvoede versie van dit plaatje. Ik zet dit plaatje erbij omdat het het dichts bij zijn fysiek in de buurt komt, maar het absoluut geen recht doet.

Paultje liet mij zien dat “kan niet” niet bestaat.

Paultje liet mij zien dat de echte grenzen en kaders aan je kunnen en ambities, alleen in je geest zitten. Daar zitten de blokkades, kaders en ketenen, niet in de realiteit of in je eigen mogelijkheden en fysieke omgeving.

Wat hij deed toen ik een jaartje of 8,9,10 was rockte mijn wereld. Ik was te jong om het cognitief te snappen maar onderbewust werd de les geleerd.

Hij brak die dag een van de ketenen van mijn geest, door gewoon een appel te eten.

En ik was geschokt.

We kwamen terug van een dagje zee en strand met zijn pleegouders en zaten in de auto op de terugweg. Of er andere kinderen bij waren kan ik mij niet herinneren, maar wij zaten sowieso met z’n tweetjes op de achterbank, melig te zijn.

( Ik had dankbaar misbruik gemaakt van de verwarring of er nu wel of geen extra vrije dag was, na e.o.a feestdag. De avond tevoor was mij heel duidelijk verteld dat ik morgen gewoon naar school ging.

Het eerste wat ik de volgende ochtend doe is bevestigend knikken, terwijl ik schaapachtig bij de buren achter in de auto klim, voor een fijn dagje zon, zee en strand, toen ze me vroegen: hey? Moet jij niet naar school, heb jij wel vrij?

Volgens mij kwam het zo dat we met zijn tweetjes waren. De rest ging naar school en ik niet, daahhhaag en de mazzel. Ik speelde gewoon dompie/ dwaas, ik wist van niks. En zodra ik bij hen in de auto zat, werd alles hun verantwoording. Ik heb er ook nooit meer iets over gehoord of straf voor gekregen. )

Op een gegeven moment worden er appels uitgedeeld en we beginnen een gesprek of je het klokhuis nu wel of niet kan eten. Ik zei van -Nee, hij was een andere mening toegedaan. Voor mij was het geeneens een vraag, het klokhuis is het oneetbare gedeelte van de appel, en dat eet je niet. Niemand at het klokhuis en ik had ook net gelezen dat er blauwzuur in de pitjes van fruit zat, en dat dat giftig was. Dus het klokhuis eten was uitgesloten.

“Dat kan niet” en “Dat moet je niet doen” , zei ik letterlijk tegen hem.

Hij zei dat het allemaal wel meeviel, vaker zo deed en dat er niks aan de hand was. Ik geloofde dat niet en probeerde hem er vanaf te houden. En hield hem in de gaten, ik keek hem recht aan. En wat doet ie, hij kijkt mij recht terug in mijn gezicht.

En begint zo die appel op te eten.

hap, hap, hap en daar ging het kruintje en onderkant klokhuis, hap hap, en weg was het middengedeelte klokhuis. En hap hap daar verdween het kroontje, en bovenkant klokhuis in zijn malende mond om weggekauwd te worden.

Inclusief houten steeltje, dat hij nog even ronddraaide voor mijn ogen voordat het in zijn mond verdween, show-off.

Al die tijd mij recht in de ogen aankijkend, kauwend, terwijl de appel in zijn geheel en al verdween, en hij deed wat niet kon, iets onbestaanbaars.

Ik was geschokt, ik liet het niet merken maar ik was geschokt (op een prettige manier).

Ik had hem 20 seconden geleden gezegd dat het niet kon, en hij bewees direct het tegendeel. Het ondenkbare en daardoor onbestaanbare, werd gedaan door een jongetje van 11, 12, op zijn dooie gemakkie.

Wat was er dan nog meer mogelijk? wat tot voor kort zo onbestaanbaar had geleken?

Wat Paulus mij duidelijk maakte toen ik 8,9,10 was, was dat mijn geest geconditioneerd was om in kaders/ grenzen te denken. Om in limieten te denken, en niet in mogelijkheden/possibilities. Waar ik aan leed was information-conformity. Iedereen lijdt eraan en hier is hoe het werkt.

(vergelijk dit met mensen, docktoren en politici die Corona-kopvodden dragen tegen een virus, knettergek)

Alles is mogelijk, zelfs het oneetbare gedeelte van een appel eten. Iets waar ik nog nooit zelf echt over nagedacht had, en dus ook niet als een mogelijkheid of optie zag.

De beperkingen in mijn ambities en (fysieke)kunnen, de grenzen aan mijn kunnen werden gevormd door mijn hersenen/ geest. Niet door mijn fysieke kracht of mogelijkheden. Mijn beperkingen als man en mens werden niet bepaald door de realiteit of door mijn fysieke kracht, maar door mijn hersenen en corrupte geest.

Die vertelden mij dat iets mogelijk is, en wat niet mogelijk is. Paultje bewees heel simpel en concreet dat je een appel ook in z’n gehele totaal kan eten. Dat dat heel goed mogelijk was, en geen enkel probleem.

Ik was geschokt. Temeer omdat het klokhuis in principe, het oneetbare gedeelte van een appel is, dat weet/ of wist iedereen.

Dit principe, dat je jezelf in het leven en maatschappij in een gelimiteerd hokje houdt, gebeurd in de geest (educatie, taal/woorden is all programming). De obstakels en grenzen, die alleen maar in onze gedachten aanwezig zijn, bepalen tot hoever en hoe hoog jij kan gaan. Het bestaat allemaal, en alleen maar in je hoofd, niet in de realiteit en niet in de fysieke wereld.

Dus je hebt vrije gedachten nodig. Gedachten worden gevormd met de woorden die je kent. Hoe meer woorden je kent en gebruikt, hoe meer en betere gedachten je kan vormen. Kleine woordenschat is kleinere gedachten/mogelijkheden en bestaan.

Vandaar dat de vrijheid van het woord, de Vrijheid van mening (suiting),
het belangrijkste is in een maatschappij en voor de burger.

Het vormt je gedachten de woorden, hoe meer woorden je kent, hoe meer gedachten en meningen je kan vormen. Verbied je woorden, dan limiteer je dus de meningsvorming–> verbied je dus gedachten. En dat is onmenselijk, dat recht heeft niemand over mij/jou of over een volk, hoe woke, groen en anti-rascismus je jezelf ook aanstelt in het openbaar.

So fuck your feelings, you fascist fool, you teary-eyed sniffling proleet.

Hoezo kan een verzameling burgers niet zelf haar bankzaken gaan regelen via een cooperatie?

Een samenleving “kan niet zonder” politici of parlement?

Hoezo heb je als maatschappij een politieke kaste nodig om te functioneren?

Een straat/ coop, streek of dorp kan prima functioneren zonder kletskousen en apen in pak&stropdas in D-Haag.

Hoezo kan je als straat of wijk niet je eigen energiemaatschappij beginnen.


Hoezo kan je geen electra uit de lucht halen, gratis en schoon.

Atmospheric-Energie/electra, is gratis. Wat Tesla-electra deed is gratis, never scarcity/infinite/ oneindig en non-poluting.

Je vervuilt niks en geen afval via Atmospheric-electra opwekking.

“Lekker groen”

“Kan niet” is alleen in je hoofd door programering en wetenschap/school.

Alles hierboven kan wel, het kan allemaal zijn, en gebeuren als we het gewoon doen. Door de klokhuis heen bijten en het waar maken.

Iets dat we voor ondenkbaar achtten, kan netzo makkelijk zijn, ofzo simpel te realiseren zijn, als door een klokhuis bijten.

Je weet het niet, omdat je het nog nooit hebt geprobeerd of gedaan. Nooit echt over iets nagedacht hebt, omdat je er nieteens aan dacht.

En dat is je conditionering, programering naar kleinburger via school en de Wetenschap®

De klokhuis/ appel analogie geldt voor alles in het leven,

Alles.

Ieder mens is anders of gesitueerd, en heeft zijn eigen persoonlijke situatie, obstakels of issues, maar het is nooit hopeloos, of onmogelijk een probleem te overkomen. (conditioning, not to see possibilities, just boundaries and penalties).

Je opties en alternatieven in het leven zijn er in overvloed, je ziet ze alleen niet omdat je geest het te vroeg als onmogelijk acht. Te vaak en te snel een alternatief als niet redelijk of haalbaar beziet door je geest, die afgericht is om maar tot zover te denken en niet verder. Het is je geest die je beperkt, gevangen en ingekaderd houdt, niet God, de realiteit of de fysieke omgeving.

Je beperkingen zijn niet reeel in de realteit/ fysieke wereld. Je kan veel meer dan dat je aangeleerd is. We zijn allemaal geprogrammeerd tot klein denken, gelimiteerd en tot een zekere lengte of diepte. Daarna wordt je getriggered met Pavlov-reactiewoorden of attitudes van de maatschappij. Je zal confirmeren, anders schaamte en uitsluiting als rrrrascist, anti-semiet, islamphoob of een andere trigger bullshit woord.

De enige grens/ beperkingen die je hebt in het leven hebt zijn die in je geest. De meeste zijn erin geprogrammeerd door scholing of religie, beiden ontworpen om je dom, onwetend en klein te houden. Je bent niet onbetekenend of zwak, Je bent onderdeel van God, uit zijn Creatie en daarom van Hem. It is one. Humanity comes from God and is therefore divine creation. You are part of Humanity and therefore of God/ the Divine.

mjah..?

Besef goed dat we allemaal geprogrammeerd zijn en dat de establishment en elites precies weten hoe de programeringen te activeren. Ook te activeren/triggeren voor onmenselijke en fascistische ontwikkelingen. Zie de huidie fascistische Corona-maatregelen en de mensen die zo standaard geprogrammeerd zijn dat ze er geeneens vraagtekens bij zetten dat hun rechten en vrijheden worden afgepakt, terwijl daar geen grond voor is.

En zelf zo ver van hun eigen Menselijkheid staan, dat ze zonder bezwaar of besef het terreur vanuit de overheid op andere burgers kunnen uitvoeren. Mens en maatschappij zijn heel makkelijk en masse te bewegen tot absurditeiten, oorlogsmisdaden en wreedheid of misdaden tegen de Menselijkheid, zie het Milgram-experiment onderaan waarvan meer dan 50% test-subjects een dodelijke hoeveelheid electra toedient aan een gillend slachtoffer.

“befehl ist befehl” “Het is maar tijdelijk, dit nieuwe normaal” und “ich habe es nicht gewusst.”

Nee dus. Niks tijdelijk, niks normaals en niks menselijks. Gewoon Duits moorddadig fascisme.

Het parlement moet alleen het Kwaad een acceptabel of gerespecteerd jasje geven. En de klein en karakterloos opgevoede burger gaat er volop in mee.

Zie alle kleine Hitlertjes die nu achter de toonbank staan van wat vroeger eens bankkantoren, gemeentehuizen, ziekenhuizen of respectabele bedrijven/ dienstverleners waren.

De onmenselijkheid en fascisme zit niet diep, mensen zijn opgeleid door educatie en media tot wrede onnadenkende schapen. Onverschillige dode zombies, die mens zijn acteren. De autonomie en verantwoordelijkheid voor je eigen leven weggegeven aan de Autoriteit, omdat ieder ander dat ook zogenaamd doet (media-manipulatie). Kijk hoe het gebeurd in onderstaande clip.

En vraag jezelf af of jij die testpersoon bent wanneer je aan het werk bent, en tot hoe laag en gemeen/ dodelijk jij zal gaan, totdat het belletje of je geweten begint te rinkelen en de lichten aangaan.

Zou jij je nu schamen voor je gedrag de afgelopen tijd tegen collega’s of burgers wanneer alles gefilmd was als een experiment? hmm…?

Dat de hele Corona-pandemie een hoax/ experiment was om te kijken hoe makkelijk en tot hoever jij zou gaan in wreedheid en pijn toedienen aan anderen. Hoe snel en makkelijk jij je menselijkheid, eerbaarheid en schaamte zou verliezen. En ze nu een clip met “best of” van je hadden gecompileerd voor uitzending, zou jij je schamen !

Als je jezelf zo terug zou zien, zou je dan Zien dat je slecht bent, dat je gewetenloos bent, een faker en een mislukt mens. En zou je zo’n persoon willen zijn? Of een betere/ hogere versie. Alles is een keuze.

Alles is een keuze, ook je onmenselijkheid-programming te verwerpen, en je Menselijkheid weer te gaan gebruiken als software waarop jouw hardware draait.

Wedden dat je meer en beter bereikt. Fuck je directie/ managment en hun bonussen, hoezo kan je niet weigeren vollop meetewerken en verder te gaan met dit gruwelijke experiment en misdaden tegen jezelf en mensheid.

Dat kan je altijd. Gewoon doen, fok ´em.

Doe het zelf maar ik stop. Dit is onmenselijk, dit is gestoord, buiten elke norm en crimineel, en ik stop. Doe het zelf maar, maar laat mij met rust.

Go eat a bag of Neurenberg-trials-dick, you dumb sodomite. Kom maar van je goudgerande hoofdkantoren, Brusselse boudoirs of Haagsche hokken, en doe het kopschoppen van de burger zelf maar. Ik pass en houd mijn ziel en handen schoon.

Dat niet kunnen (weigeren)
is je programmig. Je kan het gewoon doen, gewoon weigeren om onmenselijk te zijn.

Wie is die dockter die jou fysiek dwingt om electrische schokken uit te delen aan je klanten of landgenoten. Ga jij ook door met mensonterende nutteloze Corona-instructies, intimidatie, afdreiging en onderdrukking van je medemens totdat er doden vallen?

Ga jij ook door met je verantwoordelijkheid afschuiven op een onbekende boardroom of dokter? De geconditioneerde geest is heel makkelijk te manipuleren tot ongekende wreedheden, tot de laatste knop/ order/ moord. Is jouw menselijkheid ook ondergeschikt aan een fake-authority, en ga jij ook onwetend door tot aan over de moord op een mens?

Doe dit experiment op landelijke schaal en we zitten precies in het Corona-fascisme van Mark Rutte en kabinet.

Besef wel dat het niet altijd jij bent die aan de knop zit, ergens anders of boven jou zitten ook weer mensen die voor dezelfde keuze staan, en daar zitten ook weer mensen boven of opzij van die voor keuzes staan etc etc.

In het Onmenselijke fascisme/ cvid-tyranny, is niemand altijd de veilige administrator die aan de voltage-knoppen zit. Voor iemand anders kan jij diegene zijn, die daar op de stoel/baan vaszit, en schokken of andere Corona-onderdrukking moet ontvangen.

Tot hoever ga jij ? Met (jezelf) liegen, schokken en schoppen uitdelen aan onbekende Nederlandse slachtoffers. Met het martelen en onderdrukken van andere mensen alleen op basis van de goedkeuring van een sodomiet in een labcoat, en een moeilijke bril op.

Bekijk het experiment en weet dat we hierin zitten met de Globalisten Corona-hoax en U.N. covid-Fascisme.

En weet ook dat alles geregistreerd wordt, en alles bekend is. Niet alleen door de techniek op de Aarde, maar ook door de spirit daarvan. De Creatie weet wat je handeld, in het donker of licht maakt niet uit, de realteit registreerd. Het Al Weet.

Ook al ziet niemand je, je daden komen altijd voor jouw eigen verantwoording/ bestaan, en op jouw Energie. You can’t betray, can’t denie or cheat reality, you are that reality. You can’t cheat what is.

Dit experiment zijn wij op een landelijke schaal en in elke sector, of je het nu door hebt of niet. En de camera staat aan, alles is geregistreerd. Maar dit is ons werkelijke leven en geen test-lab, hier worden mensen in de realiteit beschadigd en gedood met Corona-dokters/ RIVM, als vertrouwen en autoriteit misbruikende leiders van het onmenselijk programma.

Let’s make it a show. Run your Human software and don’t be this guy.

Laat je niet ompraten tegen je eigen gevoel of bezwaren (geweten) in te gaan door omgekochte artsen, satanische gemeenteraadsleden of presstitute soy-boys van weblogs of andere nietszeggende en huichelende media. Het zijn allemaal hoertjes.

Dont be these guys.

Schending Neurenberg-code is terugkeer naar Prins Bernhard/ Nazi/Mengele-praktijken.

Dit is wat die satansiche sekte van media en politiek de mensheid aan doet. Het is puur Kwaad, het is puur satanisme en het is puur verdommenis voor henzelf en generaties aan Nederlandse kinderen. Het promoten en pushen (voor geldelijk gewin) van mondkapjes/ Corona-kopvodden in het openbaar is kindermishandeling. Generaties aan kinderen worden hier voor het leven beschadigd door het fascisme van de Duitse Koning en gespuis.

Met het ongetets uitrollen/ opdringen van Covid-hoax-vaccine worden regel 5 en 6 van de Neurenberg-code al geschonden. In opdracht van dezelfde Duitse koningshuizen die het in de Tweede Wereldoorlog mogelijk maakte. Het zijn dezelfde fasci en dezelfde onmensen, en dezelfde vis die bij de kop begint te rotten.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

9 gedachten over “Paultje

 1. Das immer wieder der deutsche König bemüht werden muß…
  Wenn in Betrieben und in der Öffentlichkeit gewünscht wird sich so oder so zu verhalten, dann ist es die
  Aufforderung das “Richtige” zu tun oder zu lassen. Und nur so kann ich dich verstehen. Da es mit Repressalien einhergeht, auch Geldstrafen, hat es den Uebergang bereitet, die Bedeutung ist jetzt politisch motiviert.

  Like

 2. Moraal van het verhaal is dan ook: Wanneer je echt wat nuttigs wilt leren, dan doe je dat niet op school. maar door te leven en op avontuur te gaan. Want op school leer je niks zinnigs of Waar.

  Ik zat laatst te denken dat “criminelen” schenders van fatsoen, veel meer kans maken om in goede standing met God/Creatie te komen dan de brave met de satanische status-quo meemarcherend gutmensch/burger. Deugend volk zijn als (hans)worsten vol oestrogeen/soy uit de eenheids-worstenfabriek die wij School noemen gerolt. Daar zit geen leven in, en je moet sowieso de Keuze maken. Tussen Goed of Kwaad, voordat je Ziel verder kan.

  Een crimineel kan die keuze elke dag maken, die kan elke dag beslissen het Kwaad/de Haat te weerstaan en het te laten. Eroverheen te stappen en weer een trede dichter bij de Creator te komen. Just my two cents, niet uitgedacht.

  Dus, wil je wat leren waar je wat aan hebt, dan doe je dat niet in een klaslokaal, maar buiten op straat.

  En dat schenden van fatsoen/ transgressions is goed om je persoonlijke grenzen te bepalen. Te kunnen kiezen wat goed/slecht is volgens jou. Je moet van het breken en schenden van fatsoen of opgelegde moralen geen doel op zichzelf maken, zoals die goddeloze satanische Sabatean-Franks dat doen.

  Die maken van degenereren, liegen&bedriegen het doel, die snappen niet helemaal waarom ze zo achterlijk zijn en doen.

  Het doel was om over je eigen degeneratie heen te kunnen stappen, niet om in de schaamteloze drek en stront te blijven rondwentelen zoals hun moeders dat altijd deden.

  Och Anne..

  Like

 3. Ik speelde gewoon dompie/ dwaas, ik wist van niks. En zodra ik bij hen in de auto zat, hield mijn verantwoordelijkheid voor dit hele gebeuren wel zo’n beetje op, en begon de hunne. Ik heb er ook nooit meer iets over gehoord of straf voor gekregen. Die dynamiek zat er achter, dat wist ik niet, maar het pakte goed uit.

  Jongetjes moeten schenders van fatsoen of de opgelegde regels zijn. Voor je eigen moraal/grenzen te bepalen, en Boem! is ho ! Knal voor je kop en je leert het ook (af). Easy.

  Voor mijn was het simpel. Ik en mijn maat hadden betere plannen dan school, en al afgesproken. Ik denk, ik kom toch even opdagen, probeer het gewoon. Act a fool, en het werkte ook nog. Kijk, als baby, wat je ook doet, ze zullen je toch niet doodslaan als je thuis komt.

  In ieder geval daar ga je dan maar van uit. Dus kom maar op met die straf. Wat je ook geeft, het kan nooit opwegen tegen een fijn dagje zon zee en strand met je maat (tjes). En zo is het dan ook nog wel weer. Sinterklaas en Zwarte Piet of niet,

  het pakte allemaal weer fijn uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: