Kom uit de kast ! Fascist


Mijn maatje en vaste drinkebroer van meer dan 10 jaar, Jeffrey, zag mij in de krant staan.
Ik wordt zogenaamd gezocht voor ongeregeldheden en geweldplegingen tijdens de Museumplein demonstratie afgelopen januari 2021.

Wanneer de (lagere) overheid de grondwet passeert en haar eigen regels boven de wet stelt, dan zit je in het Fascisme/een dictatuur. En wordt verzet een plicht.
Laten we het gewoon het Covid-fascisme van de Vaccinazies noemen.


Die omschrijving benaderd de realiteit en situatie van Nederland redelijk accuraat. Zelfs wanneer je de feiten en cijfers negeert ten faveure van je eigen illusies gebaseerd op de leugens en propaganda van de overheid.

We kunnen 17 maart 2021 wel stemmen, maar denk maar niet dat daar een democratische volksvertegenwoordigende uitslag van komt.

Stemmen heeft misschien wel zin, maar absoluut geen nut.

Want democratie en de Wet zijn afgeschaft in de gehele EU. En als je een heel klein beetje hebt opgelet, in wat er omringend gebeurd, dan weet je dat ik de Waarheid spreek. De Democratie, de rechtstaten en aanhangende wetten zijn afgeschaft in alle landen om ons heen, en er is geen enkele reden om aan te nemen dat dat hier in kleine kikker-landje Nederland anders zal zijn.

De rechtsstaat bestaat niet meer, dus de wet waaronder jij en ik vallen evenmin.

Helaas zijn veel mensen in mijn omgeving hier nog steeds niet achter, of hebben een te lage eigendunk van zichzelf om zich daar druk over te maken.

-Every man takes the limits of his own field for the limits of the world –

Veel van het leed en Kwaad op Aarde wordt gevoed door onwetendheid en brainwashing op school. Deze bewerking van een brief aan een oude vriend van mij, is een eerste aanzet om dat aan het licht te brengen, en om over een aantal puntengezamelijk de realiteit te hereiken.

En daarmee, met de Waarheid; het Kwaad op Aarde te vernietigen.

Het probleem is, dat iedereen een eigen waarheid of (ervaren) realiteit heeft. Woorden en begrippen zijn te difuus geworden, en dat maakt zinvolle discussies, en te bereiken conclusies onmogelijk. Wanneer je letterlijk in andere werelden of waarden leeft, dan spreek je ook dezelfde taal niet meer.

Het heeft geen nut om iedereen op 100% in dezelfde realiteit te krijgen, daar heb je 20 jaar scholing, certificaten en mass-media voor nodig.

Demoralisation of a population/ Yuri Bezmenov

Beter is het om over een aantal zaken in het leven gezamelijk “de Waarheid” te definieeren. En vanuit dat gelimiteerde aantal “waarheden” de dialogen aan te gaan.

Wat het betekend het om een mens te zijn, wat is menselijkheid?
Wat zijn menselijke waarden en zou je die moeten aanhangen?
En wat de consequenties zijn van de onmenselijke keuzes die nu gemaakt worden.

Ik deel dit persoonlijke verhaal en treed uit de relatieve anonimiteit om iets duidelijk te maken. Dat het tijd is voor iedereen om een kant te kiezen. Kies je voor God/Goed, of voor het Kwaad.

Kies je voor (jezelf) de Mensheid, of kies je voor de royals/globalisten (luciferians).

Met deze brief kom ikzelf ook uit de kast. Als anti-globalist, anti-satan en anti-Koningshuizen.

Voor wat ik doe ( demagogie>militante politiek als het moet), prefereer ik liever de schaduw en luwte van de anonimiteit. Want het gaat niet om mijn persoon, maar om de glorie van de Vader, God.

Maar het zal de Tijd wel zijn, en God’s will.

Ik kom uit de kast ! in mijn Jihaad tegen het Kwaad, en onderteken met mijn eigen persoon. En ik nodig ieder mens, iedere vader en iedere moeder uit, om mij te volgen in deze Strijd.


For we are the chosen, we are One.


Ik kom publiekelijk uit de kast als patriot, als Mens en als Firmament-Earther.

FE is in alles het antwoord/oplossing of tegenovergestelde van de globalistische communistische elites die ons het dagelijkse leven zo gefrustreerd, onpersoonlijk, mensonwaardig, armoedig en gehaast hebben gemaakt.

Zij/ establishment, dienen de Onmenselijkheid.

Besef dat elke keuze die je maakt een consequentie heeft. Er zijn meer dimensies in dit leven en bestaan, dan die ons voorgehouden worden. Alles wat je doet, of nalaat te doen heeft een gevolg. En daar gaan we het nu over hebben.

Goed en slecht, mensenrechten, eer, waardigheid, het lijden van anderen, het zijn allemaal abstracte begrippen voor heel veel mensen. Deze waarden voor een fatsoenlijk, vredig en gelukkig leven hebben vaak geen enkele connectie meer met mensen hun eigen realiteit en persoon.

Deze Kernwaarden voor Menselijkheid zijn vaak alleen virtuele begrippen voor hen. Wanneer je de connect met je eigen menselijkheid/natuur bent verloren, leef je dan nog wel?


De meeste Nederlanders leven op het niveau van een beest of levend lijk, vergeleken met een waardig, waarlijk en respectabel mens. Er zijn wel normen en waarden maar die staan sowieso niet afgesteld op de Menselijke norm.

Acceptatie corona-hoax gaat niet om gezondheid, maar op de vernietiging van onze democratie, rechtstaat en menswaardig bestaan. Bewijsbaar.

Elke parlementarier die zijn handtekening onder welke Corona-wet en regeerakkoord zet, is per definitie een vijand van de Mensheid. Een vijand van ons land en een vijand van de Nederlander. En is daarmee, en daardoor ook gelijk ontheven van welke parlementaire onschendbaarheid dan ook.

Op Hoogverraad staat de doodstraf, op verraad aan God vernietiging van de ziel. Als die Haagsche kliek van kindloze homo’s denkt dat ze ongestraft onze kinderen kunnen vernietigen, als ze denken dat wij op het platteland net zulkse Socialistische soya ruggegraatloze weekdieren zijn als de gevaccineerde stedelingen, dan vergissen zij zich.

De aanval op ons bestaan en kinderen zal gewroken worden. Dat is mijn Woord. Oorlogsrecht geldt.


https://drieboertjes.home.blog/2021/01/28/150-vogelvrij/


Het opheffen van mensenrechten, de wet en rechtsstaat werkt beide kanten op.

Nu zal mijn situatie wat extremer zijn dan die van veel andere Nederlanders, maar de dynamiek in de nutteloze en absurde discussies zal hetzelfde zijn. Hopelijk kunnen veel mensen informatie, steun, erkenning of herkenning vinden in mijn woorden en analyses.

Voel je vrij om te reageren en de discussie met mij aan te gaan, dat mag beschaafd maar het hoeft niet.

De meeste beweringen en stellingen kunnen absurd overkomen, maar ik kan alles bewijzen. Is het niet met documenten en cijfers, danwel door simpelweg de logica, rede en het gezonde verstand te gebruiken. Of je mijn woorden nu voor waar aanneemt of niet, de overheid is een vernietigingsoorlog tegen ons burgers gestart. Zij zullen niet stoppen, of je nu wel of geen waarde hecht aan mijn conclusies. Je kan wegkijken van de realiteit, maar daarmee gaat het probleem niet weg.

A messagge to my mates:

M’n maatje belde me laatst dus op, vertelde dat ik gezocht wordt voor de Museumplein-rellen. En dat hij hierom afstand van mij wou nemen. En dat ik in mijn tijden van nood, dus absoluut niet op hem kon rekenen.

Fijn.

Want hij kon het met zijn baan bij de overheid niet veroorloven met mij geassoscieert te worden. Dat zou negatief op hem afstralen. Hij was “bezorgd” om mij.
En eiste dat ik mijzelf stante-pede bij de Gestapo (politie) te Amsterdam zou melden, of anders konden we geen maten meer zijn of zelfs maar contact hebben.

Werkelijk?

Ik zal je onze geschiedenis geven, dan bevat je hoe absurd, krankzinning hypocriet en laf deze statement was.

Ik uitte laatst mijn ongenoegen tegen de staatsgreep van de fascisten in D-Haag, samen met andere bezorgde burgers op het Museumplein 17 januari 2021.

Te AMsterdam.

(door agressieve ME-ers letterlijk ondersteboven te schoppen, want zo ben ik nou eenmaal.)

Probleem in Nederland soy-land is dat wanneer je jezelf als een echte man gedraagt, harde kern bent, dat dat gelijk zo schokkend is voor alle man-wijven in de media en maatschappij, dat ze je gelijk op de voorpagina van de krant zetten in chocolade-letters & tranen.

Ik mix mijn persoonlijke verhaal met de actuele ontwikkelingen in de maatschappij, dan heb je een perfect voorbeeld van de absurditeit waar veel Nederlanders/ families in zitten m.b.t. hun domme, demente, neo-fascistische en gebrainwashte omgeving.

Punt is om altijd open te blijven voor communicatie/contact. Dus de scheldwoorden en vervloekingen voor elke zin moet je er zelf maar even bijdenken.

Ik heb mijn maatje leren kennen via zijn zusje, ik kende haar eerst. Zijn zusje was vroeger zijn broertje. Het is een transsexueel meisje, post-op. Ik had een paar weken met haar gedate. Maar sex ging toen nog niet en de blowjobs waren matig tot zeer matig.

Dus je begrijpt wel, dat ik al heel snel tot de conclusie kwam: dat dit toch echt helemaal niks voor mij was, ajuus & tabee.

(Ik virtue-signal niet, en ik ben andermans labeltje niet. Ik ben echt, de Weg en de Waarheid, en alleen….

Zijn zusje heeft hier verder helemaal niks mee te maken, ik haal het alleen maar aan om aan te geven. Dat ik in mijn directe levenssfeer meer homos, trannies en Joden ken dan iedereen die mijn harde woorden verfoeit of een regenboogvlag op z’n FB heeft staan.

Ik heb wat tegen satanische baphomet trannies/ gender inversed elites.
Rockefellers, rothschilds, vonderLeijen etc etc.

Een burger/ menselijke tranny (secret of al uit de kast) heeft niks met deze illuminaty trannies te maken, aka gender-inversed-elites aka baphomet-cult.

Netzomin dat jij als burger, connected bent met de koningshuizen, Hollywoodsterren, Illuminaty of de gouveneurs-kaste van Marokko. Netzomin zijn menselijk trannies verbonden met de illuminaty-cult of trannies.

We hebben dezelfde nationaliteit of geloof, maar elites en burgers zijn niet van hetzelfde ras. Wij zijn van het menselijke ras, en zij wat anders. Die twee zijn vijanden.
Snap je..

De meeste menselijke trannies weten nieteens dat heel Hollywood/music/tech-industry allemaal gender inversed /fake men and women zijn, met als enige functie blanke echte vrouwen te bodyshamen en te programeren met degenerate attitudes richting hun fatsoenlijke mannen).

Die relatie met zusje was dus geen lang leven beschoren. Maar haar broertje, Jeff, werd in de 10 jaar daarna een van mijn beste maten en vaste stap partner. We waren drinkebroers en “wingmans” van elkaar, want we rausden wijven door heel Europa. Beetje surfen, beetje bieren, beetje aan bikinis trekken op het strand, je kent dat wel.

Mensen konden ons nooit zo goed plaatsen. Hij ziet er goed uit en liet zijn baard soms uitgroeien. En zag er dan met z’n Jezus-baard en tatoeages uit als een net ontsnapte Mexicaanse biker die 12 jaar had gezeten voor chrystel-meth productie. En zo gedroeg hij zich ook. En het was hilarisch, Jeffy in the house, now Bounce. Hij kwam ook altijd brullend de kroeg binnen.

Ik ben donker, vaak netjes en een tikkeltje conservatief gekleed. En probeer altijd zo onschuldig mogelijk uit mijn doppen te kijken als ik ergens binnen kom.

Die combinatie van rellende Crockett & Tubbs werkte perfect, want het dak ging er uiteindelijk altijd af. Overal waar we kwamen. Zeker 10 jaar lang in binnen- en buitenland.

En dan lees je iets in de krant en geloofd alle onzin die ze je voeden, over je eigen broer? Je belt me op en hebt me bij voorbaat al veroordeeld, na alles wat we meegemaakt hebben.

Je hoefde me geeneens hulp aan te bieden, nobody was crying overhere. En de latrines waren al brandschoon want ik vrees niks en niemand in dit leven. En daarna.

Maar je had me op z’n minst sterkte kunnen wensen, of veel geluk. Wanneer je maat, steun en toeverlaat en jarenlange redder in nood in één keer “Most wanted” de voorpagina’s van de landelijke kut-couranten haalt.

Bel dan niet ! als je alleen wilt komen janken en huilen over hoe erg het allemaal voor jou is.

En ik zit fout !?
Omdat ik desnoods met geweld mijn mensenrechten en vrijheid van meningsuiting verdedig tegen een satanische, wetteloze en oorlogsmisdadige overheid.

Ga jij je maar schamen en zelf aangeven ! Dat je zonder slag of stoot je hele sociale leven opgeeft met de avondklok, adhv een bewijsbare leugen. Iedereen die de leugens van de medici en overheid voor waar aanneemt is een complete koekebakker en viruswappie. Op z’n best:

Je bent een virus-wappie: wanneer je denkt dat een masker van 20 ct je beschermd tegen virussen.


Je bent een virus-wappie: wanneer je denkt dat ’s avonds thuis opgesloten zitten ook maar iemand red in Nederland.

Je bent een virus-wappie: wanneer je niet doorhebt dat ze nog nooit getest hebben op een levend virus. Alleen anti-lichamen worden gezocht en gevonden.

NO PROOF OF VIRUS: COVID-19 Does Not Exist Irish Government admits.

Je bent een virus-wappie: wanneer je zo onwetend en angstig voor een gewoon griepseizoen bent geworden, dat je zonder verzet al je democratische rechten, grondrechten en Mensenrechten opgeeft. Koekoek !

Koekoek, en misdadiger dan wat de nazies deden. Nederlanders die nog in de Nederlandse politiek, de Wet en Shula geloven zijn blinde kippen. Ze zien niet dat het systeem/politiek full Fascisme is gegaan. Wanneer je dat fascisme accepteert, of zwijgend steunt dan hoor je bij de onmenselijke fascisten. Je hoeft je niet te schamen, maar je kan jezelf dan ook geen goed of fatsoenlijk mens noemen.

Ons land, de wet en de Nederlander zijn afgeschaft toen de Corona-hoax begon.

Die morele superioriteit van de meebuigende en op zijn knieeen levende blanke Nederlander is misplaatst .

Je kan jezelf geen goede burger, mens, man of vader noemen wanneer je meemarcheert met het covid-Fascisme de afgrond in.

Kom uit de kast-Fascist, en stop met jezelf te gaslighten en fatsoenlijk te noemen.

Besef, dat door Joodse scholing wij allemaal gebrainwashed zijn om ons gezonde verstand uitteschakelen. De leugen boven de Waarheid te prefereren, en geconditioneerd zijn echte en kritieke informatie te verwerpen.

Alle echte info wordt verworpen, vaak door de afzender op persoonlijke titel als onbetrouwbaar te stellen. Zodat je met een gerust geweten informatie die niet strookt met jouw valse wereldbeeld in de prullenbak kan gooien. En er verder niet meer over hoeft natedenken of er verantwoordelijk voor hoeft te zijn.

De meeste mensen stoppen met nadenken of verantwoordelijk te zijn over een onderwerp, wanneer iemand anders zijn autoriteit begint.

De gemiddelde Nederlander stopt met nadenken en conclusies te bereiken wanneer de autoriteit van een leraar, overheid, de macht begint.

Jouw interesse/verantwoordelijkheid over welk een onderwerp dan ook, stopt waar een ander zijn autoriteit begint. Je bent niet opgeleid op school, maar afgericht tot klein-burger.

Je bent slachtoffer van Ideological Subversion. KGB/ Sovjets brainwashing tacktic.


Demoralisation of a population/
Yuri Bezmenov

Als ik met feiten en conclusies kom die absurd of extreem op je overkomen, dan ligt dat niet aan het feit dat ik geen gelijk kan hebben. Maar eerder aan het feit dat je geconditioneerd bent om je eigen mening en waarnemingen te wantrouwen. Ik kan alles bewijzen van wat ik claim of stel. En dat heb ik al met mijn artikelen.

Ik doe mijn huiswerk en weet waarover ik Spreek.

Het simpele feit dat je als volwassene niet kan uitvogelen dat de globed-earth niet kan bestaan, bewijst al meer dan genoeg dat je zelfs op zeer fundamentele zaken niet zelfstandig nagedacht hebt in je leven, dat je ziende blind bent en in de Leugen leeft.

En daarom in de realiteit en werkelijkheid geen enkele intelectuele of morele basis hebt mij de les over wat dan ook maar te lezen. Jij bent diegene die compleet losgezongen is van de realiteit, niet ik/Museumplein.

Globed earth is in conflict with all laws of science and nature.

 • Centrifugale Kracht zou al het water oppervlak met ons erbij weggeslingerd hebben.
 • Radiogolven/-besturings-signalen kunnen nergens over weerkaatst worden in vacuum of Space® en Mars® En is dus onmogelijk/Hoax.
 • Branddriehoek. Geen zuurstof in vacuum ( Space®) dus raketmotoren zullen nooit werken zoals ze ons op de filmpjes de afgelopen decennia hebben laten zien. Maanlanding en Space-X is satanische FAKE/HOAX.

En er valt geen Klimaat ! te redden (met jouw belastinggeld), omdat die globed-klimaat simpelweg niet bestaat.

Het klimaat, transitie en elke groene partij is een scam. Alle politiek en magistratuur is een scam omdat ze Vrijmetselaars zijn. En die aanbidden lucifer/satan/ goatgod en zijn daardoor anti-mens en anti-natuur/God.

Dus verwacht niks van de hoeders van de rechtstaat; de advocatuur en rechters, die nu weer buigen, knielen en meeschrijven met het Duits Fascisme. Net zoals in de Tweede Wereldoorlog. En waarom heb ik nog geen enkele advocaat functioneel zien protesteren tegen de mensenrechtenschendingen die nu op de Nederlanders en Hollandse bodem plaatsvinden. Amnesty international, de Deken van de Orde?

*crickets..
Well, fuck you too.

Fuck yo couch, and fuck yo laws nigger. Fuck je hele fascisten-systeem.

Als je nog illusies hebt over de Vrijmetselarij/ Luciferians en hun altruistische en filosofische propaganda, leg dan maar eens uit waarom hun logo, de sextant en compas, precies hetzelfde logo is als wat de DDR/Stasi op hun vlag hadden in communistisch Oost-Duitsland. Onze zogenaamde vijand.

Het zijn dezelfde mensen/beesten. Dus verwacht geen hulp van de Magistratuur of redding in de gehele rechtsketen als rechtenloze burger.


Ik en iedereen die CSTV kan lezen, kunnen makkelijk bewijzen dat de pandemie een hoax is, en gebruikt is voor een aanval op de Mensheid en ons menswaardig bestaan.

Jij bent volwassen en kan je eigen beslissingen maken. Maar jouw en andermans kinderen kunnen dat niet, maar zijn niet schuldig aan de lafheid of achterlijkheid van hun ouders.

En voor mijn, en hun recht op een geestelijk gezonde maatschappij en menswaardig bestaan, sta ik te protesteren en te demonstreren. Zonder vermomming en zonder masker.

Ik sta gerust met mijn bakkes in de krant voor deze zaak. Verstoot mij maar, maak mij maar ten schande of hemel mij maar op, het is mij om het even want ik schaam mij sowieso niet.

En applaus of hoon van schapen op weg naar de slachtbank kan mij gestolen worden.

Jij moet je schamen Jeffrey, nep-Nederlander. Iedereen die deze misdaad tegen de menselijkheid (covid-hoax) accepteert moet zich diep schamen. En je dan ook nog verschuilen achter een gezamelijke vriend van ons. Je durft me nieteens uit eigen naam te laten vallen en onze vriendschap te verraden.

Daantje spreek ik vanzelf wel weer, maar als hij dezelfde mening als jou is toegedaan gebaseerd op dezelfde bullshit-info en conclusies, dan geldt veel wat hier staat ook voor hem. Dus laat hem dit gerust lezen.

En vraag de afgestudeerde medicus dan ook gelijk maar of hij nu al weet wat er in die vaccins zat die zijn zoons laatst kregen. Dat is niet hetzelfde spul als wat wij 40 jaar geleden kregen in de jaren ’80. Het is vergif voor hersenen en lichaam. Maar volgens hem was het allemaal veilig.

Maar toen ik er naar vroeg kon hij geen één enkel ingredient van deze ronde aan school-vaccinaties opnoemen. Hoe weet je dan of het veilig is ! Waarom zou je zoiets zeggen, als je letterlijk niet één ingredient van de cocktail kan opnoemen.

Dat was 5 maanden geleden dat één van zijn beste maten hem waarschuwde dat zijn kinderen vergiftigd worden. En als je dan een voorbeeld van een door scholing geblokkeerd brein wilt hebben, dan moet je hem vragen of die nu al wat meer weet.

Op 100% dat ie nu nog geen één ingredient naar waarheid kan opnoemen. Zijn brein is afgericht de status-quo nooit in twijfel te trekken. Hij kan dit onderwerp gewoon niet uitdenken, ook al zal het zijn zoons vernietigen.

Maar goed, hier heb je een kleine opsomming. Dan weet jij, iig al meer dan hem, meer dan alle doktoren, en meer dan alle verpleegsters die die dingen in je kind zetten.

rockefeller = medicine


Je kan jezelf in slaap blijven sukkelen door alleen info te accepteren die jouw valse wereldbeeld en illusies in stand houden. Je kan jezelf eraan vast blijven klampen, tegen elke logica, rede en fatsoen in. Maar daar heeft je kind niks aan. Om goedgelovige dwazen als ouders te hebben.

En nu bel je me in paniek op?!
Waar was je toen mijn en jouw vrijheid van meningsuiting werd afgeschaft!
Waar was je toen onze economie en toekomst werd vernietigd door een zieke en gechanteerde regering. Waarom belde je me toen niet?
Waar was je toen onze oudjes gegijzeld en vermoord werden in de verzorgingstehuizen, en ze hun laatste dagen op aarde in angst, verdriet en eenzaamheid moesten doorbrengen.
Waar was je toen onze scholen omgetoverd werden tot stallen voor zieke beesten.

Alleen zieke dieren krijgen een muilkorf, nooit een mens.
Waar ben je !

Je hoeft je helemaal geen zorgen over mij te maken. Ik ben een man, je kent me, en red me altijd wel. Maak jij je maar zorgen om je eigen bestaan en waardigheid die je net is afgepakt.

Ik kom publiekelijk uit voor mijn Strijd tegen de overheid en het Kwaad. Kunnen al die zwijgende en wegkijkende deugende kut-burgers dan ook publiekelijk uitkomen voor hun steun aan het fascisme en mensenrechten-schendingen die nu plaatsvinden op de Nederlandse burger.

En het geen nwo, tijdelijk of nieuw-normaal noemen maar gewoon communisme en mensonterend fascisme.


En stop met jezelf als fatsoenlijk burger te afficheren.
Fascisten, totalitairen, Mengeles en (vacci)nazies zijn geen fatsoenlijke mensen. Burgers die de consequenties en slachtoffers van hun gedrag negeren zijn geen fatsoenlijke mensen. Jouw hysterie/psychose is onze gevangenis.

https://drieboertjes.home.blog/2020/10/16/cult-of-corona/


Dus publieke goedkeuring is nu dus iets, dat je persé niet wilt. Maar de goe-gemeente luistert alleen maar naar leugenaars en sell-outs met status of een certificaat.

Er is een reden waarom ik geen status, vermogen of carriere heb opgebouwd in deze maatschappij/ dit Systeem. Dat is niet omdat ik dom of niet ambitieus ben. Het is simpelweg omdat ik niet geinteresseerd ben, en absoluut geen intrinsieke waarde zie in een carriere of aanzien in een systeem dat puur uit bedrog, leugenaars en hypocrisie bestaat. Want het is allemaal nep, want het is allemaal bedrog. Niet alleen de zakenwereld, het geldsysteem maar ook de maatschappij. Alles is een zieke grap. Een smerige jodenstreek kan je wel kunnen zeggen.

Wanneer je op vroege leeftijd situaties kan doorzien, dan snap je intinuitief wel dat je niks te maken wilt hebben met die hypocriete viezerikken waaruit het systeem is opgebouwd. Het hele systeem wordt gerund door het Kwaad/satan/sukkels.

Waarom zou je daar bij willen horen. Om ook zo’n slijmbal te worden?! De establishment/elite is als persoon gedegenereerd tuig en gewoon afval. Het zijn waardeloze, leugenachtige en onbetrouwbare punks. Keer op keer op keer.

En de duivel/ het Kwaad heeft een mens niks van waarde of substantieels te bieden, hoe mooi en glitterend het ook gepresenteert wordt.

De duivel/ system-sheitan/ satan, is altijd anti-mens.


En is daarmee het tegenovergestelde van de Schepping/God, dus Vernietiging/verlies.
Zijn systeem zal een mens dan ook nooit bevoordelen. Denk je dat de duivel een mens iets gunt, iets laat winnen in zijn casino. Je kan het proberen, maar het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Zelf weten.

Waarom zou je energie en zelf investeren in iets dat eigendom is van satan (anti-mens). Je gaat niks winnen van de duivel/lucifer. Je kan wel winsten maken, maar de opbrengsten zullen uiteindelijk altijd tranen en verdriet zijn.

Als je wilt winnen in het Leven als bevolking, dan zal je een ander spel moeten spelen, verwerp de status-quo want die is $atanisch, verwerp alle politiek en establishment.

Rien ne vas plus !

Maar dat uitgerekend jij Jeff, van alle mensen die mij niks schuldig zijn, dat uitgerekend jij afstand van mijn veronderstelde geweldadige gedrag neemt is gewoonweg absurd.

Neem je afstand maar.
Deug maar hard, daar aan de overkant.

Maar je kan geen afstand nemen van die keer dat jij mij expliciet opdracht hebt gegeven de vriend van je ex in Portugal af te tuigen. Ik heb je toen twee keer uitdrukkelijk laten beamen dat fysiek geweld gewenst was in bepaalde scenario’s. Twee keer zei je Ja.

Toen was je helemaal niet zo braaf, burgerlijk en anti-geweld als dat je nu veinst over mijn getapte telefoonlijnen.

En je weet dat ik hem daar had afgeslagen, midden in het gerechtsgebouw, als hij ook maar een halve seconde verkeerd naar ons had gekeken of zijn ogen niet naar de grond had gehad. Jij vroeg mij jouw eer en waardigheid met geweld te verdedigen daar, en ik stond er. Waar ben jij nu !

Wat denk je dat de Portugese recherche met buitenlandse en geweldadige niggers doen tijdens de verhoren of gevangenschap. Wat denk je dat ze doen met brutale negers die alleen maar binnenvliegen om geweldsmisdrijven te plegen op hun landgenoten.

Toenertijd deed ik niks bijzonders en woonde ik rustig in een villa aan het water in Noord. Denk je dat ik dat gemoedelijke leventje graag wou inruilen voor een losgeslagen gebit en een politie cel in het buitenland. Denk je dat mijn huis daar nog voor me zou staan na 6 maanden geen huur betalen. Na 6 maanden misschien nog wel, want de eigenaren zijn niet snel hysterisch, maar voor hetzelfde geld blijf ik 6 jaar weg.

Wanneer je geweld gebruikt dan kan er van alles gebeuren, en zal je het moeten afmaken tot het eind. Het is wat het is.

Ik begrijp dat. Ik besef dat op het moment dat ik in het vliegtuig stap, dat mijn hele leven en bestaan vanaf dat moment vergeven zijn. Dat zette ik op het spel om jouw eer in het buitenland te redden. En dat is wat je van mij vroeg, toen je me opdracht gaf om jouw problemen daar evt met grof geweld optelossen.

Jij, en vele andere brave burgers denken, handelen en hebben opvattingen en wereldbeelden die consequentieloos zijn. En consequentieloos handelen en denken heeft dezelfde waarde als consequentieloos praten = gebabbel.

Vandaar dat jij in prive lichtvaardig denkt over het toepassen en gebruik van geweld, correcte en nette burger dat je bent.

Vandaar ook dat jij 10 jaar lang de agressieve bezopen ruzie-zoeker was als we op stap waren, en ik altijd de uiteindelijke vredesstichter. Ik snap geweld. Ik ben erin getraind en ik ben geweld. Vandaar dat ik het ook nooit licht hanteer of als eerste optie zie, zelfs niet wanneer mensen mij schofferen. Jij weet dat ik geweldadig ben (instrumenteel), maar nooit aggresief.

Ik start nooit ruzies, ik maak ze alleen maar af.

En in die 10 jaar tijd heb ik je pas op het einde, hooguit twee keer geirriteerd verzocht geen ruzie meer te zoeken met mensen waar ik bij ben, wanneer je niet van plan bent zelf te gaan vechten. En je ook uitgelegd, dat wanneer je met mij loopt, je jezelf als een man behoort te gedragen. Want punks branden op.

En nu ben je ineens te goed van statuur voor mij, wil je afstand van mij en mijn levenshouding nemen?
Dat gaat verder dan laf, het is schaamteloos hypocriet.

Ik laat mij niet beschamen of de les lezen door mensen die nieteens voor hun eigen kinderen of toekomst willen vechten.

Als je dit corona-regime steunt of accepteert dan ben je gewoon een ouderwetse Communist en/ of fascist. Ook al heb je dat zelf niet door omdat:

je als een Goddeloze, zichzelf en afkomst verachtende Marxist/socialist van school bent gekomen.


Als je de corona-hoax-reset/ ” het nieuwe normaal” accepteert van welke overheid of parlement 2021, dan ga je dus akkoord met totalitair fascisme. Dan ga je akkoord met de vernietiging van je eigen ras en kinderen.

Dat is de consequentie van het accepteren en meemarcheren met de covid-hoax.

Nogmaals, dat mag, maar kom er gewoon voor uit.
Kom uit de kast ! fascist.

Neem en accepteer de verantwoordelijkheid voor deze gedegradeerde beestachtige toestanden, en kom gewoon uit de kast ! Accepteer de verantwoordelijkheid van ons verval. Niet als Nederlander, nieteens meer als man of mens. Maar als een doodgewone 13 in een dozijn Duits geinspireerde achterbakse Fascist.

Erken dat gewoon, erken dat je een fascist bent: De consequentie van je on-menselijke en zwijgende houding in deze zaak.

Kom gewoon uit de kast !

Neem verantwoordelijkheid voor de duizenden onterrechte doden in de ziekenhuizen.
De wereldwijde “do not resuscitate orders” onder verplegend personeel toen de Covid19-hoax begon. Zwijgcontracten personeel voor partners thuis en niemand meer reanimeren die vanaf januarie 2020 in het ziekenhuis belandde.

Neem verantwoordelijkheid voor dit vergalde en verloren jaar van je kinderen hun jeugd. Neem verantwoordelijkheid voor de vernietiging van onze Nederlandse welvaart onder dit Hoax-based-regime. Kom uit de kast ! moorddadige en meedogenloze Fascist. Laat maar zien wie je bent.


Ik, en iedereen met een beetje eer of verstand strijden tegen dit zieke geestelijke en fysieke geweld tegen onze kinderen. Maar waar ben jij !

Er is een reden waarom bekende Nederlanders (moeders) zichzelf ook publiekelijk uitspreken tegen de misdaden die nu op onze Hollandse jeugd gepleegd worden. Netals die duizenden onbekende moeders die zich online verenigd hebben. Omdat zij wel de ernst van de situatie inzien. Die vrouwen in de media zijn meer vader en moeder voor andermans kinderen dan hun eigen laffe en Zwijgende ouders.

En ik roep iedereen op diezelfde bezorgde en alarmerende houding aan te nemen, wanneer het om de veiligheid van kinderen gaat. Spreek je overal waar je komt uit, sta op ! houd standt, en blijft Mens waardig.

Let wel, alle rechten jij je nu laat afpakken zullen jouw kinderen nooit meer hebben.

Alles wat “extreem-rechts”, truth-warriors en conspiracy- “theorists” voorspelden en concludeerden, komt telkens uit. Keer op keer op keer. Voordeel van de twijfel heeft het establishment niet meer na 10 jaar leugens, hoaxes, bedrog en tijdverspilling.

Je hebt maar een keer een jeugd als mens/kind, en die is vernietigd zolang het corona-fascisme in Nederland aan de macht is.

Goedgelovig of schijnheilig ga je maar in je eigen tijd zijn. De jeugd en kinderjaren van kinderen verbrassen, zodat jij comfortabel doorsuffend de realiteit en je verantwoordelijkheden kan blijven negeren of bagataliseren is wreed. Het is egoistich en heel wreed, naar je eigen kind.

En dat is ontoelaatbaar, ook al ben je een andere mening toegedaan. Escalatie in verzet tegen deze illegale staatgreep in Nederland is noodzakelijk omdat fascisten niet uit zichzelf stoppen.

Acceptatie van de covid-hoax is acceptatie van het Fascisme van de Vaccinazies:
covidhoax acceptie = geen vrij reizen.
covidhoax acceptie = vernietiging van de jeugd van je eigen kinderen.
covidhoax acceptie = vernietiging van de Rechtsstaat/ bescherming burger.
covidhoax acceptie = einde vrijheid van meningsuiting en geloof.
covidhoax acceptie = geestelijk misbruik en verminking van babies en kinderen.

Dit zijn de consequentie van je onwetendheid/ hebzucht of welke andere reden je ook maar aandraagt om de covid1984-hoax te accepteren. En de Leugen te leven en te legitimeren met je zwijgende gebuk.

We hoeven nieteens te discusieeren over aannames over wat die globalisten en Vaccinazies met ons voor hebben in de toekomst, een kleine opsomming van wat ze nu al hebben gedaan is genoeg om deze misdaad tegen de Menselijkheid boven elke twijfel te bewijzen.

Een opsomming van de moord- en doodslagen die er dit jaar in de ziekenhuizen zijn gepleegd zou al genoeg moeten zijn om jouw als mens te moeten laten walgen. Maar dat doe je niet, ipv te walgen marcheer je mee met de leugen.

Van mij mag je fascist zijn, het is mij om het even. Maar pretendeer niet fatsoenlijk of iets anders dan die fascist te zijn.

Erken gewoon (als publiek/ politiek figuur) dat je een gedegenereerde communistische fascist bent, en de covid-hoax als kruk gebruikt om je minderwaardigheidscomplex bij wet vast te leggen. Covid19 is een hoax en wanneer je meemarcheert, dan ben jij medepleger. Een schender van fatsoen, een fascist.

Maar je zou een Fascist nog niet herkennen wanneer die je net had opgesloten in je eigen huis, en je gezond en onschuldig onder huis-arrest had geplaatst.

Je zou een Fascist nog niet herkennen wanneer die net je vrijheid van meningsuiting en andere Mensenrechten had afgepakt.

Je zou een Fascist nog niet herkennen wanneer die net je Grondwet in de prullebak had gegooid. En wanneer die net je mensenrechten en toekomst had afgeschaft.

Je zou een brute zieke fascist nog niet herkennen wanneer die je dwong jezelf elke dag te vernederen door met een ziekmakend mondmasker rond te lopen in publiek.

Je zou een Fascist nog niet herkennen wanneer die net al je de oudevandagen/zieken en zwakkeren in de samenleving had opgeruimd, door de Zorg voor hen te sluiten.

Je zou een Fascist nog niet herkennen wanneer die net je kinderen had verminkt met ziekmakende vaccins, en hun gelukkige en geestelijk gezonde jeugd onmogelijk had gemaakt d.m.v. een bewijsbare Leugen.

Je zou het Fascisme nog niet herkennen wanneer dat net jouw maatschappij en land ziek, hysterisch en mensonwaardig had gemaakt.

Je hebt geen flauw benul en nog steeds geen enkel besef Jeff.

Rock & rolla Jeff,
je zal de gemaskerde en meemarcherende Fascist herkennen,
wanneer je in de spiegel kijkt.

Voor wie draag je dat masker !

Ik hoef mij niet te schamen of te verstoppen voor mijn daden, acties en standpunten.

Ik draag geen maskers of andere vermommingen, omdat ik niks verkeerds of crimineels doe wanneer ik gewoon menswaardig door het leven ga. Als ik aangevallen wordt dan sla ik terug, altijd. Je kan duizend verschillende petjes of hesjes opzetten, maar dat geeft jou niet het recht mijn mensenrechten te schenden en mij te mishandelen.

Die baard en petje waar ze mij mee in de krant zetten, zijn in feite ook gewoon een vermomming voor mij (marketing).

En wie ga je eigenlijks lopen zoeken met zo’n flateuze foto van mij in de krant?

Ik heb nog nooit van mijn leven een baard gehad (is van de laatste 2, 3 maanden). En er is werkelijk niemand in mijn levenssferen die mij kent of herkent met een baard. Behalve dan mijn bibberende maat.

En nu? gaat iedereen op zoek naar een bebaarde, licht getinte, zeer waarschijnlijk in de religie van de Vrede opgevoed heerschap, want agressief/ geweldadig en zwaar onaangepast in de publieke ruimte.

Nou, welkom in Halalsema’s Amsterdam.

Ik zou ze bijna… hohoho bijna hè,
Ik zou de Politie bijna succes wensen met de Opsporing Verzocht…

Maar dat doe ik deze keer, tóch maar niet.

(Die baard heeft zijn functie meer dan volledig vervuld, en dat petje met Tartaria is zeker door 50 politiecamera’s gefilmd. Als er 100 man die beelden hebben bekeken, vast wel dat er 4 of 5 agenten zijn gaan zoeken op die naam/ dat merk. Misschien dat er zelfs een paar waren die het snapten.

Tartaria is geen brand/ logo maar een wereldwijde hoogontwikkelde civilisatie die in 1850 ophield te bestaan. En uit de geschiedenisboeken is gewist.)

Ik schaam en verstop mij niet, Geen schaamte en schande in verlies, geen glorie of roem in winst.

Er is alleen de Strijd. Ya Gora/ I Mountain.


Ik praat niet over trots of dapper zijn, maar laat je zoon deze link maar zien. Dan heeft hij iig een voorbeeld van een echte man. Want van zijn vader zal ie dat niet krijgen, want die was al op z’n knieën, verslagen en overwonnen voordat de strijd begon.

Laat hem dit maar zien. Dan kan hij gerust gesteld zijn in zeker te weten, dat iig zijn grote en boze oom in Amsterdam nooit zal stoppen met vechten, knokken, strijden en oorlog voeren voor zijn Recht op een gezonde toekomst en een gelukkige jeugd.


Heel Nederland mag mij zien, een waarlijk mens, een patriot en een echte Nederlander. Nu nog zonder kinderen maar alvast een Vader van alle door hun eigen ouders in de steek gelaten jongens & meisjes van Nederland.

For I am that I am.
A child of God, and the sum of Men.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

3 gedachten over “Kom uit de kast ! Fascist

 1. If you can dream..
  and not make dreams your master

  If you can think..
  and not make thoughts your aim

  If you can meet with Triumph and Disaster,

  and treat those two impostors just the same

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: