Scheidt toch Uit !

Van iemand die er uitziet als dhr. Ernst Kuipers moet je helemaal niks aannemen, Scheidt U toch uit !!

Ik dacht dat zoiets voor zichzelf zou spreken. Heb je die man weleens goed bekeken, waarom zou je advies van zo´n geknakte viezerik aannemen?

Dat is geen gezonde man of fris figuur daar, die Min. van Gezondheid. En wij moeten gezondheidsadvies en wetten van deze schichtige zweetzak aannemen. Nee toch,

Scheidt u toch uit met z´n allen.

Met zo´n ongezonde kop op tv verschijnen, en dan nog steeds andere mensen verplichten wat te doen met hun Gezondheid&Gezin. Met zo´n ziekelijke grafkop advies willen uitbrengen over de Gezondheid van Nederland.

Scheidt u toch uit met z´n allen, t is niks nieuws maar nog steeds ongehoord !

Die man, die moet helemaal niemand over wat dan ook maar adviseren. Die moet zelf eens een dokter, en daarna een sportschool opzoeken. Want hij ziet er zelfs voor een vrijmetselende satanist niet fris uit, nee zeer zeker niet.

Het zou me niks verbazen als dit figuurtje zijn leven lang jesuiten “onderwijs” heeft gehad. Want alleen van Vrij-metselen, de leugen en satan dienen ga je er niet zo slecht uitzien. Daar moet veel meer aan de hand zijn.

Zou deze man jou, of je kinderen gymles moeten geven ?
-Nee, da´s duidelijk.

Zou je een tweedehands bankstel van hem willen ovennemen? Als je hem kende.

hhhmm… ?!

Nee, ook niet,

Zou je dan later je lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg aan zo´n figuur uitbesteden?

Nee toch,

Scheidt u toch uit met zijn allen.

In de provincie op zeker, en in de randstad ook genoeg, maar daar worden kindertjes in de straat gewaarschuwd contact te mijden met dit soort mistige en gemankeerde figuren. Je kinderen zou je er tegen waarschuwen, maar de gezondheidszorg van Nederland in beheer geven is geen probleem ?

wat !

Ik zou geeneens goede bedoelingen, advies en helemaal niks geen snoep, chocolade of andere zaecken van zo´n schimmig figuur aannemen.

En al helemaal nooit en te nimmer dwingend advies over hoe ik succesvol, gezond en gelukkig door het leven zal moeten gaan.

Houd u nu toch op,

en Scheidt U allen toch uit ! met dit trieste Theater,

Jan Klaasen !

Deze man kan helemaal niemand over gezondheidsdingen adviseren.

Scheidt U toch uit zijne Hoogheid, en alle excellenten in den-haag.

Dit trieste Theater, scheidt u toch Uit.

Premiet of premier betekend de eerste, de beste man van Nederland. Scheidt nu toch uit ! met deze ingebeelde waenen.

Die titel maakte ie niet waar in deze persconferentie 14/1/22.

Want Kuipers mag dan wel een kut zijn, maar mark is hier de Trut,

JAN KLAASSEN en KUT !

Theatre-triste, het hele parlement. Na twee jaar toneelspelen, liegen, tijdrekken, verdeeldheid en angst zaaien, is dit het beste wat Nederland brengt om de ingebeelde problemen aantepakken? Kijk die kuipers heeft problemen genoeg, dat zie je al aan zijn fysiek, maar rutte die is ook geestelijk nogeens helemaal weg.

Daar staat een shill, een holle pop aan touwtjes.

Niks substantieel en zeker niet premier. Alleen met acteerwerk/ toneelspel staat ie overeind te slungelen. Die beweegt aan touwtjes en chantage, mechaniekjes en maniertjes. Die moet van zijn baasjes doorblijven dansen, in het volle zicht en op het schavot.

Het is een trekpop (handpop is de correcte term en legale benaming volgens de Wiki), en ik denk nieteens dat de koning aan zijn touwtjes trekt, maar dat er al een andere Sodomiet totaan zijn elleboog in Mark Rutte zijn reet zit.

Scheidt U toch uit daar met z´n allen. Houdt u nu toch op, houdt U allen toch op!
met het mishandelen van deze handpop.

Scheit u toch Uit !

En houdt u allen op, scheidt toch uit met dit cvid-toneelstuk, met dit corona-test-theater, en houdt u allen toch op.

Nederland Maandag gewoon weer open, dit is covid-theater, 20 km verderop over de grens zijn ze volop open en in bedrijf.

Zonder poespas. Dit is slecht geacteerd, krakkemikkig en ongefundeerd toneelspel tenkoste van 100% van Nederland. Ons land, Nederland.

Je gaat mij niet vertellen dat onze Zorg ( 650 miljard ) krakkemikkiger is dan de zorgstelsels in Belgie, Frankrijk, Roemenie, china, india, midden-oosten, etc etc.

Scheidt U allen toch Uit ! scheit U toch uit met dit trieste theater.

Het is overal hetzelfde virus, globale-crisis, al zouden we 10% van huidige capaciteit hebben, dan staan we nog boven gehele werelddelen qua Zorg.

Waar gaat dit over, de Zorg ontlasten !?

20 km verderop zijn ze gewoon open met zorgstelsels die 4, 5 keer slechter zijn dan die van ons in Nederland.

Maar 12 extra bezette bedden hier en de hele boel klapt inelkaar? Scheidt u toch uit.

Angst-porno, pandemic theater, maar deze keer was de voorstelling mislukt. Ik heb het gezien, het was “live” . Het was me een ongenoegen, zo´n pers-conferentie met tweëeneenhalve van zulkse liegende, bedriegende en schijnheilige zwetskousen te mogen aanschouwen. Onsmakelijk.

all demonic mass-programming, free-masonic diabolical signs

Onsmakelijk en Absurd,

Er is geen pandemie en ons Zorgstelsel is 3x beter gefinancierd/ degelijker dan welk ander omringend land. En die zijn allang open.

Het is hetzelfde virus zogenaamd, en trutje wil ons bibberend binnen hebben.

Omdat anders de 650 miljard gefinacierde Zorg omklapt !?

wat ! (!?)

Struikelend over een paar ziekenhuis bedden ? Schei uit, scheidt u allen daar toch uit.

Met deze poppenkast, met dit Covidtest-theater.

Heel Nederland zal tenondergaan als we 12 ic-bedden te weinig hebben ?

Waar slaat dat op zo´n persconferentie. Waar gaat dit over ?!

We kunnen 3 of 4 miljard per jaar aan Ontwikkelingshulp weggeven, maar heel Nederland haar welvaart en toekomst afschaffen om 7 extra ic-bedden uittesparen !?

Nee toch ?

Scheidt u toch allen uit met dit ondermaatse theater.

Heel india kan open, china, rusland en middenoosten iedereen is open en leeft er weer op los, maar Kuipers en Trut willen bibberend binnenzitten.

Nu, als er een persoon is die wel wat beweging, frisse lucht, bezoekje aan de kroeg of een sportschool kan gebruiken, dan is het Kuipers wel. Een land, stad, streek of dorp is pas leefbaar wanneer er ondernemers en welvaartsverhogende middenstand is, multinationals (government-industrial complex = Fascisme) brengen dat niet. Die maken alles armetierig met hun globalisten race-to-the-bottom.

Ze proberen nu nog een beetje gezicht te redden door versoepelingen en verdeeldheid te beloven, alsof zij nog in controle zijn. Alsof ze nog wat te bepalen hebben en ze niet doodgeschrokken zijn van alle weerstand en Verzet.

Die pipo´s in d-haag weten dat ze niet 15 miljoen man physiek aankunnen. We zijn er klaar mee, deze hele cojona-hoax. Ons land en toekomst in de prullenbak om al hun denkbeeldige catastrofes en problemen te financieren. Nee toch !?

Scheidt u uit, scheidt u toch uit !

En we hoeven geen bewijs meer van een pandemie te zien, want dat bestaat sowieso niet. Meerdere regeringen in EUssr hebben al moeten toegeven na WOB-verzoeken dat cvid19-virus onvindbaar is, niet te isoleren en nog nooit bewezen. En dus nieteens bestaat.

Positieve testen zijn geen besmettingen of zieken, maar dat gaat tv-kijkend Nederland/ de geconditioneerde burger al boven de pet. Wanneer diezelfde burger medisch geschoold is, verpleegstertjes en ander veelplegend tuig, dan is deze info al helemaal niet te verwerken. //error-404//? :

cvid19-virus is nooit wetenschappelijk bewezen/gevonden (Koch´s postulaat ), en bestaat daarom niet. De pandemie is een Hoax, een mensenrechtenschendende hoax.

Als bevolking moet je schijt hebben aan dat kleine groepje fantasten, globalisten en regelrechte fascisten in parlement en gemeentelijk bestuur.

Je ziet hoe het werkt, wanneer het Volk in opstand komt en terugslaat, dan kan het Fascisme/communisme niks meer. Dan stopt het. Het hele machts-syteem is gebaseerd op bluf en verdeeldheid zaaien, het zijn holle en nietszeggende vaten de hoge heren daar in D-Haag. Het zijn gemankeerde bluffende bullies. Als ze klappen/ weerstand terugkrijgen durven ze niks meer. Zijn laf en gemankeerd van binnen.

Gaan ze tijd lopen rekken op het toneel/ schavot.

familie Rutte Mark,
dat schaap.

Hij staat er al twee jaar lang te liegen, te duiken, te rennen, stuntelen, bedonderen, vooruit-te-struikelen, te vallen, lachen en weer doorghaaaan..

Trutje de acteur, durfde na alle physieke rellen en protesten in Nederland niet zoveel meer aftedwingen. Hij kon niks meer zeggen want Nederland heeft de politiek al de middlvinger gegeven. Rotterdam, Amsterdam was duidelijk genoeg toch.

Hij heeft geen autoriteit en geen macht. Het volk bepaald wat er gebeurd in Nederland. Niet de overheid, de soya presstituees in de krant of dit bibberende karakterloze uilskuikentje. Deze zwetende hansworst van een minister en premier.

Dit is geen politiek-bestel meer, of Nederland´s elite, dit zijn niet onze meest excellenten daar in d-haag, dit is geeneens een slecht toneelstuk meer.

Ondernemend Nederland gaat gewoon helemaal open, geen restricties en verdeeldheid, want dan houdt het nooit op. Laat maar komen Trut en zijn boevenbende, die kletskous. Elk beroepsgroep en elke baan in elke sector is essentieel als jij je brood en pensioen ermee verdiend, je ambities financiert of je personeel en je gezin ervan onderhoudt.

Dit gaat voorbij het theater, voorbij elke farce, Dit kabinet én bestel,

ís de Aanfluiting:

een voorstelling van twee houten klazen, Katrienen en Klazen 150 verdomde dwazen.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

8 gedachten over “Scheidt toch Uit !

  1. Als het partij-kartel/ regering nu valt in een schandaal en we krijgen nieuwe verkiezingen. Dan ga ik deze keer wel stemmen, en stem ik gewoon op Mark Rutte of die kech van een Kaag.

   Die smeerlappen willen nu gewipt worden naar pluche- en buitenlandse posities. Uit het zicht en in het zonnige Antarctische donker.

   Nee dus.

   kutjekech

   Like

  2. Hier, voor al die knechten van het Oranje-Fascisme, de landgenoten verradende nsb-ers die deze site frequenteren.

   De lijst met adressen voor de aftehakken armen en ledematen en andere Kerst-verwensingen. Elke ondergrondse parkeergarage werkt op een responder. Je kan er zo naar binnen, en je boodschap overbrengen aan de jesuiten-knecht of welke andere duivelsaanbidder die je daar maar tegenkomt.

   Ja, normaal gesproken is rammelen met de hondebrokken of een bijeenkomst van de ja21 voldoende om de echte knechten van het Fascisme, de Oranje-kruipers, uit de kast te laten komen. Want daar zit al dat landverradend- en volksverradend tuig, in de `oppositie` tegen de VVD (allemaal ex-vvd-ers), en allemaal in dienst en betaald door hetzelfde Soestje van Oranje.

   Maar die clown van Saksen-coburg-goutha kan helemaal niks, iedereen weet dat het een mislukt figuur is.

   Een Halbe Zijlstra`tje die je bij de bakker haalt wanneer alles mislukt is. Die gozer kan nog nieteens de FvD van binnenuit opblazen met al die gekneusde ego-trippende vvd-ers erin.

   Maar goed, dat Saksich duits uilskuikentje was al mislukt voordat ie geboren was, zijn moeder is namelijk een kale, ezelhaar-pruik dragende satanist met een kloaka ipv een kut, die al heel wat kleine kindertjes vermoord heeft zien worden.

   En daar werkt het gehele parlement en de ja21 voor : baby-moordenaars.

   Ja21 = 33 = oranje in nr´s = free/mason-scum.

   J 10 , A 1 = 11 x 3 (2+1) = 33

   Die luciferians/satanworshippers, moeten zichzelf altijd kenbaar maken, hopende dat hun toekomstige te bedonderen slachtoffers en het volk het niet doorhebben.

   Zo dement en suicidaal is die religie van de elites en hun knechtjes. Ze proberen hun Kwaad en bedrog in het verborgene en duister te doen, maar het eerste wat die uilskuikens doen, is het in de krant, in hun logo of op tv zetten, dat ze luciferiaanse satanisten zijn. En dat is meer dan een beetje dom, dat is eigen voet schietend dement.

   Zo achterlijk opereert de huidige elite en establishment, complete zwakke en kruipende gedrochten, dat zichzelf ´s ochtends nieteens in de spiegel durft aan te kijken.

   Dat Soestje van Oranje kan zich in welke geblindeerde villa verstoppen wat die maar wil, maar hij/ het, zal hier altijd gewoon worden GEZIEN asahbi.

   Like

  3. satanisten/schaduwmacht, luciferiaanse-paupers moeten altijd aangeven wat voor Kwaad ze van plan zijn. Dat doen ze ook door te signallen dat ze de Nederlander willen begraven in een vroegtijdig graf. We ziten in een actieve genocide op ons door die sociopathische fantasten en pathologische leugenaars in het parlement/rechtbank.

   Massamoord op de Nederlander is wat ze van plan zijn als we de “kunst” op de achtergrond van de Tweede kamer staaten generale wel lezen.

   1850Mudflood was de laatste harde re-set, BBB, nwo.

   You can not rebuild something without tearing down or annihilating the old society/ civilisatie/maatschappij/building. That´s how reality works, so understand that when you repeat the happy slogans you hear on tv.

   Die kneuzen die nu voor een loontje staan meetewerken als overijverige gemaskerde ambtenaar, weten niet dat ze zichzelf en hun eigen kinderen aan het vernietigen zijn. Ze zijn zichzelf en hun eigen kroost het graf in aan het marcheren, voor 1700,- per maand.

   Da´s dement. Maar hier, en hou vooral de 5G kastjes die overal door Roemeense instalateurs zijn neergezet in NL in de gaten. Maar hier is hoe the mudflood werkt, thru frequencies you liquify the soil, la terra firma.

   Research #1850mudflood, Tartarian-Empire.

   understand that none of us are older then 5 or 6 generations. We started in 1850, that is 170 years ago, like it was yesterday. Believe nothing they tell you in school because its been geared all towards this, you being too ignorant, insecure, demoralised ideologically, lost and stupid to use your brains. Unable to discern in between info and Info. Because of school and education your ears, sight and brain do not function anymore. You´ve got unhumane-programming thru education and it made you completely blind and deaf for danger, your brain stops if you want to graduate.

   Warning, this is what government is up to, freemason dont invent anyting new they are not smart, they just play along with the script, these monkeys that evolved to apes, this jesuit-Jewscum.

   Like

  1. whoop, whoop, het is werkelijk in elk land in de wereld/EU hetzelfde satanische/luciferiaanse systeem. Alleen de toeters en bellen zijn anders op het politieke-toneel, maar het resultaat altijd hetzelfde. Van Servie tot Spanje, Belgie, Nederland, Letland en Lithuania. Dezelfde maatschappelijke ontwikkelingen.

   En allemaal tegelijkertijd, alleen de toeters en bellen rinkelen anders in de media per land of cultuurtje.

   Thanks for comment, want als het in DLD gebeurd, gebeurd het hier ook. Daarom willen ze vrij reizen (horeca) nu ook zo duur en onmogelijk maken, zodat we niks van onze buren afweten of kunnen vergelijken. En hen of onszelf gaan redden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: