#datgaatdegoedekantop

Denk nooit als mens en burger van Nederland dat je er alleen voor staat, of een afwijkende foute mening hebt als je niks van de neo-fascisten, de huidige koninklijke vaxxinazies, moet hebben.

Ieder normaal mens ziet en walgt van deze hysterische mengele-praktijken.

If you rage against this inhumane sytem, this machine of human destruction, then you are perfectly within your Right and very sane. Still human, instead of a kneeling slave.

Every turbo-fascist systeem is designed to collapse in a short period, #bijltjesdag #hoera.

If you are reading this, you are part of the resistance. And you are not alone,

we are Humanity.

Overal zijn fatsoenlijke en wakkere burgers tegen de nwo/WEF- hell op aarde aan het vechten. (Mja-die-Joodse-zaeck.)

Geloof niks van de aantallen gevaccineerden, varianten van de hoax, besmettingen en andere buzz-woorden in de krant, alles in msm is manipulatie en een leugen. Zeker in oorlogstijd, maar daar buiten ook.

In feite zijn de elites en establishment altijd in oorlog tegen de eigen burgers om ze onderdrukt, uitgebuit en verdeeld te houden.

De media probeert je geisoleerd van je medemens, van je mede-Nedelander en onze naaste buren te houden. Letterlijk overal in NL, en om ons heen zijn ze netzo hard aan het rellen als in Rotterdam.


First the globalists came for the elderly, and I did not speak out—
     Because I was not an elder.
Then they came for the children, and I did not speak out—
     Because I was not a child.
Then they came for the farmers, and I did not speak out—
     Because I was not a farmer, then they came for the cab-drivers..


Then they came for me
And there was no one left
To stand up for me

Triëst Italy

Mensen begrijpen dat ze nu aan het vechten voor hun leven zijn. Strijden voor hun bestaan, en dat van de mensheid zelf.

Media printen in de krant dat de meerderheid nog geloofd in de cvid-hoax, dat is niet zo.

En je krijgt niks te horen over protesten in buurlanden en in Europa/de rest van de wereld. Want de media zwijgen de maandenlange protesten wereldwijd en zelfs tenlande hier het liefst dood.

Maar letterlijk overal gaan mensen de barricades op en beschermen hun streek/gebied en maatschappij tegen de vaxxi-nazies. In parlement spelen ze nog theater en doen alsof ze daar nog in de werkelijkheid zitten. Triest theater.

Het zijn acteurs tv-establishment en parlement , die gasten die de barricades op- en de strijd aangaan niet. Dat zijn echte mensen, en ze zijn boos.

Heel Europa en de rest van de wereld heeft het allang door. Alleen de krant en aivd willen graag dat je de zogenaamde mening van de meerderheid (knielend, verdwaasd en zwijgend alle mensenrechtenschendingen maar accepterend) als algemene norm ziet.

Wat ze printen in de krant hoeft niet waar te zijn, zolang je maar denkt dat wat ze printen de mening van de meerderheid vertegenwoordigd. Het is psychologische oorlogsvoering wat ze printen.

Het is voor hen, a.i.v.d., al genoeg wanneer je denkt dat de meerderheid van de NL´s de hoax als reeel beziet. Ze projecteren/fantaseren een consensus inelkaar. Hoeft helemaal niet zo te zijn, zolang jij het maar denkt dat de meerderheid deze of deze mening is aangedaan. En je daardoor niet te dapper wordt en je uitspreekt/ opstaat en gaat vechten voor je eigen leven. En dat van jouw en andermans onschuldige kinderen.

Je leest de psy-op/tabel/cijfertjes in de krant, en neemt het voor iets anders dan een regelrechte leugen aan. De krant liegt, sinds haar bestaan. De conditionering en angst om buiten de boot te vallen is dan genoeg om je te weerhouden je uittespreken tegen de veronderstelde mening van de meerderheid. Ons te weerhouden te demonstreren tegen dit moordlustige fascisme, tegen deze mensenrechtenschendingen vanuit de regeringen, en tegen deze letterlijke actieve genocide die nu gaande is op de Nederlander en rest van Europeanen. Via vaccine-vergif en massa-import buitenlanders.

Het is wat het is:

Cvid19 is nog nooit gevonden/geisoleerd of wetenschappelijk bewezen via
Koch´s-postulaat.

En alle lucht die we inademen bestaat al voor 80% aan stikstof (-crisis)®

Dus adhv een Leugen alle mensenrechten van de mens en burger afschaffen, is het totalitaire-Fascisme, en erger.

(Met jezelf als EU SSR-onderdaan, het te slachten offer)

Corona-cultisten, globalisten, slaven, zullen deze simpele informatie niet kunnen verwerken, dus discussieren is onnodig. je moet de straat op, en geen tijdverspillen aan dwazen die staan te juichen bij hun zelfmoord.

Kijk naar de echte beelden op straat en in de rest van Europa. Geen enkel zinnig mens kan dit accepteren. Er staan honderdduizenden mensen in Europa te demonstreren tegen de cvid-coup, en geen een staat voor de regering/vaxxinazies te demonstreren.

Zie je dat je als mens door media-manipulatie denkt geisoleerd en in de minderheid te zijn ?

Er is niemand die zijn support voor welke regering of welke hoax-wetten-pakket uitspreekt. Iedereen met ballen, lijfsbehoud en verstand gaat de straat op en de confrontatie aan met de degeneraten en satanisten in de overheid.

We zijn geen chinezen of zieke beesten die gechipt, geregistreerd, getraced en gemuilkorft de rest van hun leven in servitude gaan leven voor de (Groene) Industrielen of ander gedegenereerd Semitisch afval. Die genocidale plannetjes en nieuwe-normaal van Trut IV en het Soestje van Oranje, of welke andere duits saksische strontvlek is verworpen.

Iedereen ter wereld is aan het vechten voor een menswaardig bestaan. Knokt voor een eerbaar bestaan. Iedereen ter wereld begrijpt nu ten volle dat ze moeten vechten voor hun leven. Anders is er geen leven,

anders dan als ziek en afhankelijk gespoten onderdrukte slaaf. En dat is geen leven.

De elites en establishment hebben ons en de Aarde allemaal ter dood veroordeeld,
UN Agenda21, en daar gebruiken ze de cvid19-hoax voor. Zij hebben onwetend als ze zijn hun orders ter eigen vernietiging al in gang gezet, see Georgia Guidestones. I think we should return the favor in kind, and wipe them out.

het is een heel klein clubje gedegenereerden, die door media manipulatie de burger laat denken in de minderheid te staan, en zichzelf gelijk daarbij voorstelt als de meerderheid.

Ze konden niet verder van de realiteit en de waarheid afstaan. Dat stelletje dode acteurs.


Nederland 27/06/2022

” slag om Lochem
overduidelijk gewonnen.

BLOKKADE INDUSTRIEELE VUILVERBRANDER ATTERO IN WIJSTER

BLOKKADE INDUSTRIEELE VUILVERBRANDER TWENCE IN HENGELO

WANNEER DE BOLSHEVIC HUN ZIN KRIJGEN ZITTEN WE IN DE EUSSR-SOVJETS. DE KARTEL-STEMMENDE BURGER KAN NU ALVAST EEN VOORPROEFJE KRIJGEN WANNEER ER OVER 5 JAAR ALTIJD ARTIFICIELE GEBREKKEN EN LEGE SCHAPPEN ZIJN. ZE LATEN HIER DE TOEKOMST ONDER COMMUNISME VOELEN. WEN ER MAAR NIET AAN, DOOD AAN DE GROENE-COMMUNIST.

hahaha meesterlijk

NEDERLAND in VERZET / WE´RE MARCHING, TO THE INEVITABLE VICTORY

BREAKING NEWS !! cHRISTIANNE vd Wal/ Ministry of Nitrogen-hoaxing is bought and sold already by Boni supermarkets (her husband owns) and Pic-nic slavedrivers from the Bill Gates foundation. Explain yourself cunt, this conspiracy against the DUTCH, nobody checked this walking corps for conflict of interests. Definition of fascisme is when government and big companies are the same, and the citizens get annihilated. We live by any definition in a fascist state and that´s why we will destroy all of you Jews-Industry.

Bron: Facebook
Ik ben Alwin van Hoeven. Ik ben momenteel werkzaam als Speurhondengeleider bij de Politie. Ik heb 16 jaar gewerkt voor de politie en heb mijn ontslag al ingediend. Ik wilden het daarbij laten en 3-1-2023 de politie verlaten. Echter nu zoveel burgers in opstand komen en hun onvrede uiten voel ook ik de behoefte om mijn onvrede te uiten. Dat heb ik afgelopen vrijdag binnen onze afdeling, de SSD van de Landelijke Eenheid met de volgende mail gedaan:

Collega’s,

Maandag 4 juli zeggen burgers het is genoeg tegen onze overheid. Voor mij is het ook genoeg. De overheid gaat beginnen aan het onteigenen van boeren. Nog niet zo lang geleden heeft onze overheid een wet geactiveerd die bedoeld is voor tijden in oorlog, waarbij bedrijven en huizen onteigend kunnen worden. Nu hoor ik je denken, zo’n vaart zal het niet lopen. Nog niet zo lang geleden stond onze regering op het punt om 2G in te voeren. Gebaseerd op modellen. Een model is zo goed als de gegevens die je er in stopt. Tot op de dag van vandaag is geheim wat de basisgegevens van die modellen zijn.

Onze overheid liegt ons keer op keer voor: corona dood wel meer dan 2% van de geïnfecteerde, de vaccins zijn volledig veilig je kunt er niet dood aan gaan, smsjes die kan Rutte niet meer vinden, Rutte heeft geen actieve herinneringen meer aan belangrijke zaken. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Dit heeft mijn vertrouwen in onze overheid compleet weggenomen. Ooit was ik trots. Trots om voor de Nederlandse overheid te werken. Voor ze te staan. Nu wil ik zo min mogelijk met deze overheid te maken hebben omdat ze mij, voor mijn gevoel verraden hebben. Gelukkig werd er op het laatste moment van 2G afgezien. Bedenk daarbij dat ik anders na 16 jaar trouwe dienst was ontslagen.

Ontslagen met als reden: het weigeren van een niet noodzakelijke medische behandeling. Ik als begin 30er heb niets te vrezen van corona. De overheid gaat niet over mijn leven. Net zo min als dat de overheid gaat over de levens van de boeren. Keuzes maken we elke dag. Ik heb er voor gekozen mijn eigen pad te gaan volgen. De overheid voelt al twee jaar niet meer als mijn overheid en ook mijn grens is bereikt.

Maandag 4 juli 2022 staak ik. Ik staak omdat de koers die gevaren word botst met het menselijke. De autonomie van iedere burger staat op het spel. Die dag voer ik alleen levensreddende handelingen uit. Verder niets.

De politie is het hier niet mee eens en heeft mij een dienstopdracht gegeven om te komen werken op 4-7-2022. Ik ga de dienstopdracht niet uitvoeren. Dit gaat voor mij leiden tot een disciplinair onderzoek. En dit is nou precies wat er mis is met onze overheid. Het is allemaal goed totdat je voor een mening uitkomt die botst met hun mening. Exact de reden dat ik weg ga bij de politie. Ik heb diep respect voor alle boeren, vissers, chauffeurs en al die andere mensen die voor hun rechten opkomen maandag 4-7-2022. Ik ben trots op jullie. Laat je stem horen en kom voor je rechten op!

Alwin van Hoeven

THE MSM BURRIED ITSELF ALREADY WITH THEIR WILLFULL IGNORANCE, LYING AND DECEIT: OBSOLETE

18/dec/21
Vienna Protest Underway Against Mandates
https://youtu.be/pNrtmxVmGbc

18 dec 21
London Protesters Outnumber … Those who oppose us will be Crushed !
https://youtu.be/ivD9v4G6fNM

From London – thousands of them!

13 dec 21
https://youtu.be/vlV-Wp5nKjU

4 dec 21

Meanwhile in Luxembourg 18 dec 21

13 dec 21

Guadeloupe = France

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

15 gedachten over “#datgaatdegoedekantop

 1. WE NEVER SLEEP, WE ROLL ON CREEPS.

  Earth´s atmosphere / Atmosfeer van de Aarde bestaat voor 99% uit stikstof en zuurstof.

  80% of air you breath outside is nitrogen/ stikstof (-crisis).

  How can you have nitrogen pollution/ stikstof-vervuiling when 80% of reality is made out of nitrogen/stikstof. It is thus one of the basic elements for life and existence. Not a poison or dangerous, it´s only a crisis in Dutch parliament and on the tv/Journal. Nowhere else and for sure not in reality.

  Zoef zoef habibies https://nl.wikipedia.org/wiki/Aardatmosfeer

  Like

 2. 7 July 22
  WARSAW POLAND FARMERS DEMONSTRATE IN SUPPORT OF DUTCH PROTESTS

  They showed in the physiek, in the capital of Poland, their connect, love and respect for the brave and fierce Dutch.

  DOCKERS CLOSE HAMBURGER PORTS GERMANY 15-7-22


  LUGENPRESSE/ JEWS IS SILENT AS A MOUSE, STAY DEAD FAGS

  19 dec 21

  ISRAEL
  https://.youtu.be/bLnkQa5-8KU

  DENMARK

  https://.youtu.be/wb3_kl4gDA0

  NETHERLANDS THE HAGUE

  https://.youtu.be/qEJqGPLYq3w

  FRANCE

  https://.youtu.be/Ckh8k3PyLV0

  Like

 3. 23 dec 21
  ARGENTINIA KATHARINA BERGOGLIO

  https://.youtu.be/iOfWDbOESRI

  If you kill (sacrificed) that what is closest to the Heavens/ God, a pure and clean soul of a newborn baby. It is not that soul/ Energy of the baby that dies, for it is uncorrupted and pure, and thereto never doomed/ judged. It is the parents that die, and the mother that loses her Soul, her life.

  Like

  1. Allow me to elaborate on how to counter-sue the State of Holland/ de Oranjes, when they start threatening you with impounding/beslagleggingen/onteigeningen of wat voor dreigement dan ook.

   Handig om alvast een Boeren-steunfonds voor rechtszaken aantemaken, gofundme or kickstarter voor heel Nederland, and you can sell deelnemingen/shares.

   Een bank maakt winst. Elke bank maakt miljardenwinsten. Het moederbedrijf van die banken maakt dan triljarden winst.

   Nederland via de DNB is eigenaar van het moederbedrijf van alle banken ter wereld, we zijn voor 1/8ste eigenaar van de IBS, de bank der banken.

   Al het geld en de winsten ter wereld vloeien uiteindelijk naar Switserland IBS, het moederbedrijf van alle banken.

   Nu, waar in onze jaarlijkse begroting zijn de triljardenwinsten van onze deelname in IBS op de balans.

   Where is our equity from all this business?

   Dat geld, die triljarden winsten in de loop van 60 jaar turbo-capitalisme is voor 1/8ste van de Nederlander/BV Nederland.

   Wij hebben de IBS gestalte gegeven en met ons geld en welvaart verzekerd. En nooit een winstuitkering bij ons op de balans gekregen, wie heeft die triljarden winsten in zijn eigen zakken gestopt, waar is ons geld.

   Het staat niet op de balans of begroting kabinet. Triljarden winst en Nederlanders hebben nooit een cent winstuitkering uit Zwitserland gehad.

   (Begrijp je nu wat voor een tijdverspillende scharminkels het gehele systeem is. Praten heeft geen zin met afval. Die royals en hun fascisten-knechtjes in Overheid zien scheel van het verraad en bedrog. Dan is het des te scharminkeliger, wanneer je al bij het clubje multi-Triljonairs ter wereld behoort als koningshuis, en dan nog zo goedkoop bent, dat je gaat steggelen en schandaal staat te schoppen om 1 of 2 miljoentjes meer of minder belastinggeld voor onderhoud garderobe.

   Dan ben je dus de vleesgeworden contradictie,-in-terminus als koning der Nederlanden, schathemelrijk maar een armetierige goedkope klootzak. Hoe krijg je het voor mekaar.

   400 triljoen op de bank, maar nog steeds een bedelaar en goedkope schooier.

   Da´s knap, zoveel geld bezitten maar nog steeds waardeloos zijn.)

   Ach so, mal so, as soon as they start harassing you, you hire a lawyer and make your case to court. You sue the State, prins Pils, and the DNB.

   Gelijk consevatoir beslag op de boeken van Ministerie Financieen en beslag boeken IBS in Swiss.

   How much profit they made, and how much they owe the Dutch. There are a lot of articles and laws broken in this scheme.

   Gelijk beslag leggen op vermogen Oranjes en alle pandjes in Amsterdam van Bernhard, de kuise, of die andere pedo.

   IBS is 1/8 owned by the Dutch via DNB, winstuitkering zou elk jaar 1/8ste van een paar triljard moeten zijn.

   Where is our equity ? huh!? This is on top of the charge-back Yankees for not paying for 50% of all the pumped up gas out of Groningen. I told you, when we get rid of politicians/koning, we are all rich and multi-millionair. Blood must be spilled, wallets took.

   Als je ze daar niet bezig houdt bij de LTO, gaan ze landverraaden, stelletje kanslozen. Een beetje gaan smoezelen en afspraakjes maken in ene, met van die pedofiele uit hun graf getakelde vergane karkassen van 150, 160, jaar geleden.

   Wat denk je, dat 40 jaar alcohol-misbruik, Remkes zijn verstand niet verkankerd heeft, scheidt nou toch uit. En houdt u allen toch op.

   Beschamend dit verraad aan je landgenoten tbv globalisten/ communisten. Beklagenswaardig dit nsb-er gedrag, ik ga mijn beklag doen, per mail, of brief.

   duuuuuuussss… tot snel, iedereen staat in -cc

   Like

 4. Mededeling: personeel LTO D-Haag en te Brussel, Belgie beter hun landverradende bekken dicht te houden. Er staan altijd consequenties die jullie dragen, voor jullie eigen daden. Noem het satanisch met duivelse consequenties wanneer je teveel praat.

  Voor iedereen daar, wanneer je teveel kletst of zelfs maar Zwijgt. Klaplopers, als je je kut-kop toch niet dicht kan houden, praat hier maar over met de Nederlandse tuinbouw. Waarschuw NL maar voor deze “nieuwste” en volgende onbekende cvid-variant, uit Chyna !

  Free-mason brought it here, again, and we´re calling it Covid, again, like everything else.

  Deze variant is een worm en moeilijk uitteroeien. En vernietigd alle andere wormen in de grond, en maakt daarmee je akkergrond arm of nutteloos.

  https://www.livescience.com/alien-hammerhead-flatworm-named-after-pandemic

  De lucht die we inademen bestaat al voor 80% uit stikstof Nitrogen(-crisis). Kijk naar de oneerlijkheid van het gehele regerings-plan, maar er is uberhaupt geen crisis mbt stikstof, want nogmaals, de lucht die we altijd al inademen bestaat voor 80% uit stikstof. Stikstof is niet slecht of vergif voor de natuur. Netals dat andere buzz-woord: Carbon, or carbon-footprint, it´s all lied, mental terrorism and a scam.

  GEEN MILIEU-BELASTINGEN MEER/CARBON-FOOTPRINT IS HOAX, IT IS A PONZI-SCHEME WHERE WE ALL WILL LOSE, AND THE ROYALS MAKE BANK. INFORM YOURSELF AND KEEP POLITICIANS OUT OF YOUR POCKETS. IT IS THEFT

  Alleen een goddeloze smerige grijze communist uit Brussel, die groene flikkers, zouden zoveel leugens als beleid presenteren.
  retaliate with hate, fok the bolshevic jews in Holland. Execution-squad for any communist (green-parties).

  Like

 5. This is us, the Dutch people right now, that little village in Europe, that resisted and defeated the evil imaginairy-empire, das Reich.

  and became along the way immortal legends in whooping globo-fascist ass. The 12 trials of the Dutch is what we are all about here, with bolshevics occupying our lands and governments.

  Heck, even before Christ was born they told heroic tales about us, the fighting and fierce Dutch !

  When Rome can fall, so can Brussels-Berlin. No doubt.

  Like

  1. Boom and we´re live worldwide, the whole world is watching us waging war against evil, the whole world is watching us kicking Trut his abused and streched-out asshole,

   die domme satanische sodomiet en vuile jezuiten-flikkertje.

   En we gaan door, niet stoppen om te onderhandelen en andermans goede tijd te verspillen, we slaan het hele demonische systeem kort en klein en aan gort, tot er niks meer staat en we vrij zijn.

   Vrij van die smerige verwijfde, nutteloze en verwaande elites.

   Geen overleg en gesprekjes meer, dat deed je 2 jaar geleden ook al. En 6 jaar daarvoor ook al. En 10 jaar daarvoor ook al. Ze houden je voor de gek, (parler-mentir / praten=leugen, en kijk hoe je er nu voor staat en behandeld wordt na 10 jaar overleggen, inleveren en schappelijk zijn.)

   want het beleid en de plannen zijn hen opgedragen. Zij kunnen en mogen niks veranderen aan de vernietigingsAgenda van communistische NWO/WEFreemason.

   (Netals de hypotheekrente vanaf nu Juli ´22 elke keer met 1/3 % verhoogt gaat worden, niemand bepaald in NL regering, er zitten alleen acteurs en uitvoerders, ze kunnen beloven maar niks voor je doen)

   Er valt niks meer te praten of te zeggen, wat al niet gezed is.

   You never reason with a snake, you get a shovel and kill it. First law of Man.

   Geen gesprekjes voeren, we knokken door tot Mark Rutte dood is, hij is al een dooie.

   Zij hebben elke boer al tot de bedelstaf en hongersnood en dus de hongersdood veroordeeld.

   Welke wet heeft hen die autoriteit gegeven, doodstrafjes uitdelen alsof het snoepjes zijn. Wat denken die 150 kneuzen wel niet.

   (En maak je maar niet druk als ik partijen of figuren ter dood veroordeel. Ten eerste ben jij niet mijn gelijke om over mij te oordelen, bij Wet vastgelegd en geregistreerd heb ik al bewezen hoger te zijn dan elke andere levenssoort die hier op Aarde rondloopt. Mijn zaken zijn niet aan jou om te beschouwen, en daar komt nog bij ;

   It is not I that condemns or Judges you to Die. It is your own actions and behaviour that condemned you, and God that has Judged you. )

   Be damned.

   Alles wat gebeurd, is alleen in reactie op de aanval/oorlog die de bolshevic-regering op de NL´se burger heeft ingezet.

   We slaan terug, en we slaan veel harder. Den-Haag kan ook met de grond plat gebuldozerd worden.

   We laten die smerige semieten, die ratten-homo´s en bolshevicen in D-Haag voelen dat er nu consequenties zijn aan politiekje spelen.

   Het systeem gaat eraan, en zal je dan ook niet kunnen redden of een consequentieloze uitweg verlenen.

   Er wordt nu afgerekend, met jullie bloed, weke kwezels. Nog nooit een dag eerlijk werk gedaan en denken dat je wat voorstelt.

   Kom naar buiten dan, onder het volk, als je zoveel voorstelt.

   Je gaat eraan vieze schele sodomiet, letterlijk, jij en je familie gaan betalen met je levens voor je onbeschofte gedrag.

   Jij spreekt de doodstraf uit over 15% van de Nl´se bevolking met je bijelkaar verzonnen milieu-agenda en heliocentric-leugens.

   daarmee heb je je eigen doodvonnis uitgesproken hoerenjong.

   Jij en die dappere Saxische strontvlieg.

   Like

 6. Legends baibie, we´re recognised world-wide all over this Firmamented and flat Earth of ours.

  Never be green = Grey, it is the same. Committing a holocaust on birds and sea-life with toxic non-recyclable windmills. That substitute nothing and are burried in the ground after 3 or 4 years. Because too violent toxic to recycle. (It is just, and at best a tax write-off for multi-millionair Industrialists, nobody profits from transition except the banksters.

  (true cost to Nature is -1000x worse then the destruction already in Holland, for it is a worldwide-conspiracy.

  Do understand the reason Africa is being emptied of billion of people into Europe, it is for the royals, Africa is the only continent that will be preserved for Nature, good climate, lot of diversity natuur and electro-smog-free. The other continents will be asfalted/tri-statecity-projects.

  Do understand the reason to all of a sudden drill for Gas in the North-Sea is not for energy independance, but to destroy the Earth, and mine for batteries Tesla cars. The system is demonic, the Agenda is from the Beast-system-sheitan

  Like a said before, don´t think you are elite if you have a lot of money. If you do not have lands and vast properties in Africa (escape), you are not part of the elite/royals that are destined to survive this re-set. You can be worth 10 million here in Holland, and don´t have lands in Afrique, it still don´t mean shit, you are not part of the inner-royal-clique. You will be stuck here with the rest of us, and all continents are about to be asfalted and turned to heck.

  (You can be worth a million, but if there are no houses available you still can´t start your home. We can have all the gas in reserves available, but when the artificial price is set too high, still 40% of households in NL will sit in the cold this winter. That is Green, your freemason-communism. You can have 2000,- in your pocket, but if there is no oil, meat, butter, sugar or sweets for weeks available in the supermarkets, you still go hungry to bed. Do you See, money means nothing in communism or in life. You can have all the ranks and titles and money to go along with it in the EUSSR, but you still will go hungry to bed, just like the rest of us. Money is not security, comfort or wealth, it´s nothing. People mean something, having a People/nation means something, local farmers and friends/family around you, is worth something. Them you can count on and they will get you together through anything that may come in this life.)

  If you do not have lands or connections in Africa, the only paradise that is to survive, according to the sustainability-Agenda21, you are not part of the world´s elite, and you are not destined to survive the onslaught about to break forth with the globalist Agenda)

  The EU/UN Agenda21/ nwo-WEF billionaires, want us all, thus you too as NL-citizen/ inwoner, by law op-stal, in city-blocks, in 10 years chipped, tracked, traced, vaxxinated and eating insects and grass/vega to save the planet or someone else´s feelings. Like a cow, live-stock for them to control, push around, slaughter, re-place etc etc .

  W.E.Free-mason´s Agenda is to degenerate human life and existence here, to the level of beasts, and again, all to save a non-existing globed-climate.

  1. Establish the ball-earth is an Impossibility, and therefore a Lie.

  Committing a holocaust on trees with bio-massa-misdaad-syndicaat. Saving the trees, by killing them in the millions, transporting them by diesel to the Netherlands, so we can burn wet fresh cut trees. Thats Green/grey electra for you. That is also the proof your brain is not working and you are legally insane and retarded.

  Diesel engine is clean af, trillions spent on development to make it clean and able to run on water, or used sunflower-oil.

  No, we throw that clean-tech in the trash after perfectioning it. Those trillons in R&D is cost to nature you will never get back. The green-sodomites burn our, and Nature´s wealth. We developed diesels to it´s max, can easily run 50 km on a liter, lets throw all that clean-tech away, and re-invent the squarewheel, with non-functioning poisonous battery-cars filled with coal-electra. Wars, pollution and slavery over elements for those batteries. It is all too dement, it is called demoralised, when your brain does not function anymore. It´s called being a cunt, when you go ballistic with the lies you believe and preaching to others your insanity.

  Lightbulbs that didnt cost anything (resources/ energy) to produce, had to be replaced with environmentally draining and non-recycleable 7 dollar lightbulbs. That use more energy and in general need to be replaced within 4 months, while the original lightbulb was perfected again, and could run for 3-5 years in normal usage.

  Understand you green-faggots, to switch on/off a tl-light is the same energy as 4 hrs usage. There is nothing these demoralised and insane nature and life destroying green commie-faggots proposed and implemented at great costs to humans and nature, that has helped nature in any way. It is all and only to enslave humanity and destroy Nature.

  So, the message is. Do not be a grey person, do not be a socialist or justice warrior. They are all grey people these Green fucks, at best.

  But what they propose and idolise is pure darkness, beyond polluting, it is destruction of our habitats.

  So be fabulous at least, and not green-gray/ milieu. There is no law against being Giorgio, just being fabulous.

  It´s great

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: