Pull the trigger

What good is a gun when you are afraid to pull the trigger.

Geen zin meer om te wachten. Wordt het nu nieteens tijd dat jullie de trekker overhalen, boem boem en schiet het corona-fascisme maar af. Reken af met het parlement van psychopatische moordenaars. Waar wachten jullie op?

Wanneer de helft van Nederland vol met vergif/ vaccin is gespoten dan hoeft het niet meer.

Jullie hebben informatie en bereik = macht.

De Toeslagen affaire heb ik ook gehad. Ik schreef 5 zinnen en was van mijn probleem af. Ik veracht zwakheid en heb absoluut geen medelijden met de slachtoffers.

Never have mercy on the weak, for they are cruel cruel sheep.

Als je met 10.000 man nieteens 5 zinnen die sense maken weet te produceren. Dan ben je zwak/ the weak.

Zwak van verstand.

Zwak van karakter.

Zwak van ruggegraat.

En het zijn nu juist deze zwakke mensen die zo laag intelligent zijn dat ze meemarcheren met het corona-fascisme en zonder problemen anderen verplicht willen opsluiten of corona-kopvod willen laten dragen.

Deze zwakke denkers en zwakke bukkers zijn ook diegenen die kritiekloos meegaan met de energie-transitie (Agenda21) wat de vernietiging van de natuur omhelst. Totdat het bij hen in Ijburg komt te staan. En dan nog hebben dit soort karakterloze minkukels het gore lef om die giftige windmolens ergens anders in Nederland te wensen. Het gif mag overal en bij iedereen gedumpt worden, maar niet bij hen in de tuin.

Never have mercy on the weak, for they are cruel cruel sheep.

Dezelfde zwakke denkers die nu slachtoffer zijn van het systeem, zijn dezelfde mensen die genadeloos wegkijken van het leed dat de katholieke Kerk kinderen aandoet, onbarmhartig wegkijken bij het op industrieele schaal verkrachten van jonge blanke Britse meisjes door uitsluitend moslim-pedo-rapegangs. Geen woord willen horen over de systematische kindermisbruik bij Jeugdzorg en aanverwante partijen.

Never have mercy for the weak, for they are cruel cruel sheep.

En nu moeten we medelijden met hen hebben. Nu zij slachtoffer zijn? Dat raad ik je af. Heb geen genade of sympathy voor zwakheid. Want het zijn diezelfde zwakkelingen, zwak in moraal, verstand en karakter die zonder problemen de voltageknop doordrukken naar 450 volt, of je vol vaccine-vergif spuiten zodra een autoriteit hen dat verteld.

Never have mercy for the weak, for they are cruel cruel sheep. At best, because their willfull Ignorance allows evil to exist.

Hier is hoe ik de belastingdienst van mijn dak kreeg en op de pot.

Check mijn info/ advies intern en verspreid het zodat we de Staat kunnen uithongeren en zij decennia geen Belasting meer fatsoenlijk kunnen innen.

In politiek moet je denken als een hoer of gangster, net wat je aard is. Voor wat hoort wat en als je niet luistert of doet wat ik zeg dan ga je eraan.

De Wet stelt: Dat indien een partij een financiele claim zegt te hebben over mij. Dat zij mij het getekende contract moeten kunnen overhandigen waaruit deze financiele verplichting voortvloeit.

Dat document heb ik opgevraagd bij de Belastingdienst, niet gekregen, maar wel een heel aardig briefje terug dat ze het allemaal niet zo bedoelden. En dat er geen haast was met terugbetaling. Fijn.

Dat was de oplossing voor de Toeslagen ellende. De Belastingdienst kan dat door mij getekende contract niet overleggen omdat het niet bestaat.

Zo simpel is het, en nu weet je ook wat je aan de Advocatuur hebt als burger: Helemaal niks want ik heb dit argument niet voorbij horen komen. Totaan de RvS doorprocederen terwijl je het met 1 briefje afkon. Netals dat je die advocaten nu ook niet onze Grondwet ziet verdedigen. Het zijn hoertjes zonder waarde.

Dus hier is wat je doet als news-medium/ contra-machthebber. Je checkt mijn stelling bij bevriende advocaten. Is het correct dan dreig je de overheid af.

Stel je een avondklok in, dan stoppen wij allen met het financieren van de overheid omdat we niet vertegenwoordigd worden.

En begin je een campagne om de belastingdienst uittesterven. Verspreid je de info/ deze simpele strategie.

Want dit geldt niet alleen voor Toeslagen terugbetalen, maar zal ook door faillietgaande ondernemers gebruikt kunnnen worden om geen omzetbelasting en inkomstenbelasting verplicht te moeten afdragen.

Er zijn nergens ondertekende contracten van, waaruit de financiele verplichting jegens de Staat uit voortvloeien. De overheid functioneert al jaren op bluf en op lafheid/ onwetendheid van de burger.

Now if you’d please, pull the goddamned trigger.
Straks hoeft het niet meer.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

Eén opmerking over 'Pull the trigger'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: