Hitler is een Jood

Adolf “pass the Dutchie on the left hand-side” Hitler

The handsignal is the Marrano-claw/ triad-claw.

Het handsignaal van een bepaald clubje gedegenereerde uber-joden. Dit portret is het bewijs dat Hitler (familie)lid was van deze club. Neem het niet van mij aan, maar van hemzelf.

In dit gebaar (linkerhand) verteld hij zelf wie hij is. Met dit gebaar/ signaal geeft hij duidelijk aan wat hij is:


Een Marrano-Jood.

Chazaren. Het van oorsprong Turkse volk dat zich later onder druk bekeerde tot het Judaïsme en zich vanaf dat moment Joden noemden, wat ze niet zijn. Alhoewel ze formeel vanaf dat moment Joods heten te zijn, bleven ze trouw aan hun oude satanische god Baäl.

Deze godsdienst werd de nieuwe religie van de Chazaren en in feite was er niets veranderd en bleef het Chazarenrijk net zo kwaadaardig als het voor die tijd was geweest. Er veranderde in de praktijk dan ook bitter weinig,

want nog steeds werden reizigers beroofd en gedood en de Chazaren stonden dan ook bekend als meesters in het vermommen en het aannemen van valse identiteiten,

iets dat ze tot op de dag van vandaag nog steeds doen. Dit uiteraard samen met hun nog steeds bestaande satanische Babylonische verering van de (af)god Baäl en het offeren van kinderen.

M.a.w. wanneer Adolf Hitler(Joods) de Nazi’s heeft geformeerd, dan hebben de Joden dus het Nazisme zelf uitgevonden, gefinancierd en opgezet.

Mijn vraag dan is: Waarom hebben de Joden ons nooit een excuus aangeboden voor al het leed dat wij hebben geleden in de 2e WW. Waarom heeft dat schijnheilige rotvolk ons dit aangedaan?

Stelletje smerige klepzeikerds dat ze zijn. Vies en verachterlijk kk-volk dat ze zijn. De Tweede Wereldoorlog beginnen en dan 70 jaar ons de schuld geven.

Verachterlijke Leugenaars, minderwaardig oneervol volk dat geen plaats heeft in een beschaafde maatschappij.

bah, wat een misdadig en verachterlijk vies volk, bah. Want afstand nemen van rijke gedegenereerde Joden doet er geen een, en hebben ze ook nooit gedaan. Dus ze zijn samen, zijn hetzelfde.

En dan ook nog even het meest smerige en onfatsoenlijke systeem in de geschiedenis van de Mensheid uitvinden en de Russische bevolking en ziel vernietigen met 70 jaar communisme.

Want al die communistische en Marxistische helden waren allemaal Joods, dat waren geen Russen/ autochtonen, die de Rode revolutie begonnen.

Netzo min als dat het geen Nederlanders/Belgen/Duitsers zijn die de ” groene” revolutie begaan, maar gewoon onmenselijke autocratische en mensonterende Joden en andere vermomde semieten.

Trotski etc etc. Allemaal onmenselijk hard tegen autochtone Russen en allemaal Joods. Niet blank, niet geciviliseerd of menselijk, maar Joods.

Het is wat het is, smerig tuig.

ADOLF HITLER WAS A GENETIC FEMALE AND WAS ANGELA MERKEL’S GENETIC

MOTHER

https://www.bitchute.com/video/aNMsxuhJMLao/

The iron-cross this dumb sodomite is wearing so proudly is a Freemason symbol. The Freemason traitors to our country, Humanity and the living God hide and sit on eachothers lap here: https://igc.nl/

Recht tegenover het paleis op de Dam vind je de Groote Industrieele Club. Daar barst het van de fascisten, landverraders, geldaanbidders en sigaarrokende trannies.

Aaaaand with the right hand again just to go full retard. And too wide hips for a man, those are child-baring wide hips. No doubt, this was a turned sodomite..

https://niburu.co/blijvend-actueel/12592-the-hidden-hand-de-wereldoverheersers-eindelijk-ontmaskerd

Mja, die Joodse zaeck.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

2 gedachten over “Hitler is een Jood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: