COVID-19 criminele samenzwering:

Cult of Corona

Het vaccin en het virus zijn door dezelfde mensen gemaakt.

Freemasons at the igc on Dam-square and some Jews.

Prince Beatrice with her wooden crutch,
or antique ( 107 yrs old) toilet-roll

In 2014 was er een moratorium op SARS gain-of-function onderzoek dat duurde tot 2017. Dit onderzoek werd niet stopgezet. In plaats daarvan werd het uitbesteed, waarbij de federale subsidies werden witgewassen via ngo’s.

Ralph Baric is viroloog en SARS-deskundige aan UNC Chapel Hill in North Carolina. Hij is degene naar wie Anthony Fauci verwees toen hij voor het Congres volhield dat als er al onderzoek naar de werking van SARS werd gedaan, dit in Noord-Carolina gebeurde.

Dit was een leugen. Anthony Fauci loog voor het Congres. Een misdrijf.

Ralph Baric en Shi Zhengli zijn collega’s en hebben samen artikelen geschreven. Ralph Baric begeleidde Shi Zhengli in zijn manipulatietechnieken, met name seriële passage, wat resulteert in een virus dat lijkt alsof het op natuurlijke wijze is ontstaan. Met andere woorden, ontkenbare biowapens. Seriële passage in gehumaniseerde hACE2-muizen kan iets als SARS-CoV-2 hebben voortgebracht.

De financiering voor het “gain-of-function” onderzoek dat wordt uitgevoerd aan het Wuhan Institute of Virology kwam van Peter Daszak. Peter Daszak leidt een NGO genaamd EcoHealth Alliance. EcoHealth Alliance ontving miljoenen dollars aan subsidies van het National Institutes of Health/National Institute of Allergy and Infectious Diseases (dat wil zeggen, Anthony Fauci), het Defense Threat Reduction Agency (onderdeel van het Amerikaanse Ministerie van Defensie), en het United States Agency for International Development. NIH/NIAID droeg een paar miljoen dollar bij, en DTRA en USAID droegen elk tientallen miljoenen dollars bij aan dit onderzoek. In totaal ging het om meer dan honderd miljoen dollar.

EcoHealth Alliance besteedde deze subsidies uit aan het Wuhan Institute of Virology, een laboratorium in China met een zeer twijfelachtige reputatie op het gebied van veiligheid en slecht opgeleid personeel, zodat zij “gain-of-function”-onderzoek konden verrichten, niet in hun sjieke P4-laboratorium, maar in een niveau 2-laboratorium waar technici niets meer droegen dan misschien een haarnetje, latex handschoenen en een chirurgisch masker, in plaats van de bubbelpakken die worden gebruikt bij het werken met gevaarlijke virussen. Chinese wetenschappers in Wuhan meldden dat ze routinematig werden gebeten en ondergeplast door laboratoriumdieren. Waarom iemand dit gevaarlijke en delicate werk zou uitbesteden aan de Volksrepubliek China, een land dat berucht is om industriële ongelukken en enorme explosies die honderden levens hebben geëist, is mij een raadsel, tenzij het de bedoeling was om opzettelijk een pandemie te veroorzaken.

In november 2019 ontwikkelden drie technici van het Wuhan Institute of Virology symptomen die overeenkwamen met een griepachtige ziekte. Anthony Fauci, Peter Daszak, en Ralph Baric wisten meteen wat er gebeurd was, omdat er achterkanalen bestaan tussen dit laboratorium en onze wetenschappers en ambtenaren.

12 december 2019 tekende Ralph Baric een Material Transfer Agreement (in wezen een NDA) om Coronavirus mRNA-vaccin gerelateerde materialen te ontvangen die gezamenlijk eigendom waren van Moderna en NIH. Pas een hele maand later, op 11 januari 2020, stuurde China ons naar verluidt de sequentie van wat bekend zou worden als SARS-CoV-2. Moderna beweert, nogal absurd, dat ze een werkend vaccin hebben ontwikkeld op basis van deze sequentie in minder dan 48 uur.

Stephane Bancel, de huidige CEO van Moderna, was voorheen CEO van bioMerieux, een Franse multinational gespecialiseerd in medische diagnostische technologie, opgericht door ene Alain Merieux. Alain Merieux was een van de personen die heeft meegewerkt aan de bouw van het P4-laboratorium van het Wuhan Institute of Virology.

De sequentie die wordt opgegeven als de meest nabije verwant van SARS-CoV-2, RaTG13, is geen echt virus. Het is een vervalsing. Deze is gemaakt door met de hand een gensequentie in een database in te voeren, om een dekmantel te creëren voor het bestaan van SARS-CoV-2, dat hoogstwaarschijnlijk een “gain-of-function chimera” is die in het Wuhan Institute of Virology is geproduceerd en ofwel per ongeluk is uitgelekt, ofwel opzettelijk is vrijgegeven.

Het dierlijke reservoir van SARS-CoV-2 is nooit gevonden.

Dit is geen “theorie” van een samenzwering. Het is een criminele samenzwering, waarbij mensen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van Moderna’s mRNA-1273 direct verbonden zijn met het Wuhan Institute of Virology en hun “gain-of-function” onderzoek met zeer weinig of geen graden van scheiding. Het papieren spoor is duidelijk.

De theorie van het lekken van laboratoria is onderdrukt omdat het trekken aan die draad onvermijdelijk leidt tot de conclusie dat er genoeg indirect bewijs is om Moderna, het NIH, het WIV, en zowel het vaccin als het ontstaan van het virus met elkaar in verband te brengen. In een normaal land zou dit onmiddellijk hebben geleid tot ’s werelds grootste RICO en massamoord zaak.

Anthony Fauci, Peter Daszak, Ralph Baric, Shi Zhengli, en Stephane Bancel, en hun medeplichtigen, zouden zijn aangeklaagd en vervolgd tot het uiterste van de wet.

In plaats daarvan werden miljarden van ons belastinggeld aan de daders toegekend.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

Eén opmerking over 'COVID-19 criminele samenzwering:'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: