Weerzinwekkend Koninkje

Exhibit A – HOLE

Hé dumbfkopf, de corona-hoax demonstraties van het Volk der Nederlanden tegen de macht zijn trending en headlines in Duitsland.

Koekoek en vergis je niet. Anti corona-hoax demonstraties zijn voorpagina nieuws in Duitsland. En ze weten daar nog nieteens dat het voltallige kabinet allang gestruikeld, gevallen en weggevlucht is de schaduw in van het Demissionaire, waar de zon niet schijnt en bewindslieden nergens meer verantwoordelijk voor zijn.

Nádat ze de knuppel in het hoenderhok hebben gegooid met hun krankzinnig beleid. Granaat gooien naar de bevolking/ iedereen onder huisarrest, en dan hard wegrennen. En dan de ambtenaren/ Nederlanders onder je opzadelen met de woede en haat die je natuurlijk terugkrijgt van je slachtoffers.

Ik wist nooit dat de Fasci/Freemason/Fascisten zóoo laf waren. Tering hé, ik had de slechte verhalen al wel gehoord en h.. Hitler kent iedereen wel.

En in tegenstelling tot wat die nu opduikende race-baitende politici en andere goedbetaalde figuren beweren, heeft dit niks met afkomst, religie of ras te maken. Dit heeft te maken met laf onmenselijk fascisme en Duitse nazi-praktijken van het parlement + establishment, op Nederlandse bodem. En daar lijden wij allemaal onder.

Maar nu we het toch over Duits, Vrijmetselend en laf hebben.

Hoe gaat het met Zijne Excellente Doorluchtige Verhevene Koning Butthole van Oranje? Willem-Alexander.

Heeft hij nog wat te melden, het land staat in brand door de beslissing van Rutte om iedereen op te sluiten. Fatsoenlijk en weldenkend Nederland wil niks weten van dit ziek en weerzinwekkende experiment.

Waar de bevolking staat t.o.v. deze gehele corona-hoax en repressie is duidelijk, maar waar staat de koning?

Steunt hij dit misdadige en weerzinwekkend beleid tegen de bevolking?

Zeer waarschijnlijk heeft hij gewoon getekend voor dit beleid.

Tekenen bij het kruisje en maandenlange ellende, en nu al dagenlang rellen in het land vanwege corona-fascisme, en nu hoor je hem niet. Maar hij ons wel.

Is zijne hoogheid ook de schaduw ingedoken? Weggerend? het laffe Seiss-Inquart kabinet achterna, de schaduw en obscuriteit in.

Of is ie al netals zijn demente oma gelijk al naar Engeland gevlucht bij de eerste tekenen van Nederlands verzet tegen onderdrukking en fascisme.

Gaat Zijne Hooggeborene Oranje Butthole ook vanuit Radio Free Holland het volk vragen dapper stand te houden, en te volharden tegen de Duitse onderdrukkers en het Nazi-fascisme?

Terwijl haar echtgenoot naast haar een volbloed elite Nazi/ SS-er was, zijn hele miserabele en gemankeerde leven lang.

Vast wel. Nou, rot maar op. Ik denk dat je sowieso niet veel hebt aan onze Koning op het strijdtoneel of in welke strijd. In iedergeval niet onaangelijnd of al te ver weg van de latrines. Net zo’n laffe en schijnheilige graftak als zijn grootmoe.

Bespaar ons je bemoedigende woorden Koning, bespaar ons je hypocriete praatjes, radio-uitzendingen of zwakzinnige steun. We hebben jou en je oma niet nodig, we zijn het Fascisme aan het verslaan. En daar heb je echte mensen en echte mannen voor nodig, en geen waardeloze trutten.

Weet je wat, aangezien er uit een asshole toch alleen maar schijt komt. En we niet elke keer naar de wasserette kunnen na een bemoedigende preek van de Koning. Vind ik zeer sporadisch een radio-emissie uit het vrije England nieteens zo’n heel slecht idee.

Ga maar dapper en strijdvaardig in England lopen doen, clown.

Doe het maar net zoals die dappere grootmoe van je, duik en ren maar weg als het moeilijk wordt. De enige fout die die demente kip maakte was, dat ze terugkwam.

Waar is onze Koning gebleven in deze moeilijke en getroubleerde tijden?

Dat wil ik weten.

En gaat hij ons bevrijden van het Corona-fascisme, of laat hij ons/ het volk weer in de steek?

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

2 gedachten over “Weerzinwekkend Koninkje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: