Execute Order 14 88

“We must secure the existence of our people and a future for white children.”

I told you to go home little girl, the kNight has fallen.
And it’s only darkness I bring,
now let the reckoning begin

Horrible, we must fight this rascism. I never knew that this was a hate symbol, the numbers 14 88 together. The first symbol is 14, which is shorthand for the “14 Words” slogan:

“We must secure the existence of our people and a future for white children.”

The second is 88, which stands for “Heil Hitler” (H being the 8th letter of the alphabet).

Very good the ADL puts the attention on this kind of horrible behaviour.

Dit is wat je krijgt wanneer de man/ vader zijn autoriteit is verloren thuis en in de maatschappij. Door Joodse philosophieen en propaganda op school/ tv. Levensgevaarlijke onleefbare maatschappij voor jonge blanke vrouwen.

https://www.bitchute.com/video/SwXdPFdZEANV/

Dit is wat je krijgt wanneer je een maatschappij “vrouwlijk” inricht met vrouwlijke energie bovenaan: daders krijgen aandacht en zorg ipv de slachtoffers, iedereen is goed en alle culturen zijn even waardevol, dus welkom in ons land en bed. Totale bandeloosheid, chaos, gevaar en vernietiging van je eigen volk. Dit is hoe misbruik zijn beslag krijgt.

Het lijkt Holland wel, kleine kinderen die niet veilig naar school kunen maar opgepikt worden door buitenlands afval. Dat krijg je ervan wanneer de traditionele familie niet meer gerespecteerd wordt. Wanneer de blanke mannen geemasculeerd worden door media , soy en de wet. Die je verteld dat je pedo’s niet mag afslaan en opruimen.

Dit is wat feminisme en open grenzen met onze (blanke) kinderen gedaan heeft. Het heeft ze onbeschermd en in gevaar gebracht. Pedo’s vallen geen kinderen aan die een sterke vader of familie achter zich hebben. Feminisme heeft vrouwen op jonge leeftijd al in levensgevaar gebracht. En dat zal voor altijd zo blijven wanneer deze onnatuurlijke vorm aangehouden word.

Islam Is Right About Women.

De man is het hoofd van de familie, daarna komt zijn vrouw en daarna de kids.

Vrouwen hebben geen verstand en worden niet met eer opgevoed. Vrouwen worden niet met macht en de daarbij horende grenzen opgevoed, wanneer ze later door onnatuurlijke wetten en programma’s wel macht krijgen (zie familie-rechtbanken), dan is er geen grens aan hoe duivels, hypocriet, meedogenloos ze kunnen dooretteren. Een man heeft die opvoeding wel, die is klaargestoomd om macht/ kracht te bezitten en is getraind niet over de rand te gaan.

Wanneer je als kleine jongen iemand slaat en die ander begint te huilen, dan krijg je op je donder van je ouders en moet je excuus aanbieden en goedmaken. Zo leer je de grenzen van je fysieke macht/kracht te bepalen. Vrouwen hebben die training nooit gehad, en hebben dan ook zelden tot nooit een eigen grens van degeneratie. Ze stoppen pas wanneer ze een knal voor hun kop krijgen.

Nogmaals, vrouwen hebben geen verstand, zijn plooibaar, ijdel en narcisten en zeer makkelijk te beinvloeden. Ook met slechte programma’s. Hoe ze nu allemaal de white male patriarchie onderschrijven en dat als ongewenst zien.

wat !

Hoe dom kan je zijn. westerse blanke vrouwen hebben het meeste profijt en voordeel gehad van die verfoeilijke (blanke) patriarchy.

The only people with privilige or “white-privilige” are women and Jews.

– 95% dodelijke ongevallen werk is man.
– Rechters straffen vrouwen met de helft van wat een man zou krijgen voor gewelddelicten, pedofilie etc etc.
– Per dag worden er meer mannen verkracht dan vrouwen (prison-system usa)
– Zelfmoord percentage mannen is 4 of 5 x zo hoog als onder vrouwen.
– Vrouwen kunnen uit de armoede trouwen/ omhoog, mannen niet.
– Familie-recht, alimentatie, scheiding 95% uitspraken voordeel vrouw.

Ze werden hier op handen gedragen, en bleken het niet waard of dankbaar voor te zijn. Omdat ze niet goed opgevoed zijn, met een juist perspectief, eigenwaarde, fatsoen en familie eer. Ze zijn opgevoed als loeders die alleen maar voordeeltjes willen pakken en omgeving emotioneel manipuleren. En dat, die voordeel-positie opgeven omdat je in de Linda leest dat je leven veel beter is met meerdere mannen of zonder man, is gewoon dom.

Want feminisme, alleenstaande vrouwen zijn kwetsbaar. Hun hele leven lang. Want het buitenlands tuig is niet onder de indruk van gillende of huilende moeders, die kunnen ook verkracht worden of een stoot krijgen. Je kent die culturen niet. Omdat je een domme blanke kaaskop bent, en een resort is geen weerspiegeling van die maatschappij. En een aangepast moslimvriendje tijdens je half jaar stage in Egypte is geen maatstaf voor wat voor achterlijke geweldadige boeren het werkelijk zijn.

Tuig respecteert alleen sterke en gewelddadige mannen/ vaders. Maar die lopen er weinig meer rond omdat de vrouwen hun eigen mannen hebben gecastreerd en ze in al hun onwetendheid hun eigen miserabele graf hebben gegraven. Westerse blanke vrouwen hebben het nog nooit zo goed en voordelig gehad. Die tijd is voorbij, door je eigen hebzucht, egoisme en arrogante domheid.

Een vrouw zonder sterke man naast haar is een slachtoffer/ prooi voor andere mannen (uitbuiting , misbruik en niet de leuke vorm). Zo was het, en zo zal het altijd zijn.

Mijn advies, probeer niet goedkoop en met emotionele chantage je man onder je te houden. Want jij kan niet vechten of wat dan ook maar beschermen. En dan wat? Dan heb je je man onder de duim, dat maakt jou niet beter, blij of trots. Want je loopt met een sukkel.

Prijs je man, en je loopt naast een kampioen.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

10 gedachten over “Execute Order 14 88

 1. Klopt geen ene moer van.
  Ken de werken van Irving, Mattogno, Graf, Christophersen, Stäglich, Walendy, Butz, Lüftl, Leuchter, Faurisson, Zündel, Mahler, eva.
  Zelfs de JOODSE lijfarts van Hitler verklaarde dat deze nooit en te nimmer tot 1962 zou kunnen leven.

  Like

  1. mja, waren dat allemaal vrienden en kennissen van Hitler, en die ga jij geloven. Niks wat de wetenschap of de medici ons vertellen is waar, zie de huidige Corona-chan hoax en covid-scare. Wat je moet weten is dat alles en iedereen van de elite met elkaar verbonden is. Iedereen werkt samen, de duitse adel met de russische en amerikaanse en chinese adel.

   Jij, ik en de rest van de Mensheid staan daar buiten. Je kan duizend maal dezelfde leugen lezen, dat maakt die leugen nog niet waar. Ze spannen allemaal samen en als je denkt dat er verschil zit tussen de elites van al die verschillende landen dan moet je de Antarctic treaty 1953/59 er maar bij pakken (to hide Dome over Earth, sodomite). Dat verdrag is de eeuwige vrede op dat continent (ring of ice), geen oorlog, geen animositeit, geen haat. Nee, iedereen van Chink tot Amerikaan zit bijelkaar op schoot.

   De haat of verschillen tussen volkeren wordt door je geschiedenisboeken en media opgewekt. Alle elites zitten bijelkaar op schoot, er is geen oorlog en die is er nooit geweest. Alleen het Duitse volk werd gebombadeerd, de autochtone blanke bevolking werd kapot gebombadeerd door ons toen we ze gingen “bevrijden” . Niet de semitische-nazies, die kk-joden die de top van het Nazi-regime vormden, die konden via de rat-lines Vaticaan gewoon richting Argentinia en Paraguay. Of werden gelijk in de wetenschappelijke elites in Oost en West verheven.

   Wat je weet of gelezen hebt is geschreven door een Jood, is het niet geschhreven dan wel gepubliceert door een Jood. En je weet dat dat volk Liegen en gojim bedonderen als religie heeft. Dat zou jou voldoende moeten zeggen over de betrouwbaarheid van alle bronnen die je aanhaalt.

   Joden liegen, en zeker tegen Gojim. Als een religie.

   https://drieboertjes.home.blog/2020/04/21/mja-die-joodse-zaeck/

   Like

 2. De naam Bilderberg heeft NIETS te maken met “Bergen van foto’s”.
  De organisatie is opgericht in 1954 in HOTEL BILDERBERG IN OOSTERBEEK!
  DOE UW HUISWERK GVD!

  Like

  1. Dat is wat je van de Oranjes te horen krijgt en in de geschiedenisboeken te herhalen krijgt. Jij en ik weten dat de officiele geschiedenis nooit klopt. Iedereen weet het standaardriedeltje van de Oranjes te herhalen omdat dat je programming is.

   Je bent geprogrammeerd om iets te “weten” wat je van de Oranjes mag weten. Je focust op de verkeerde zaken en het advies is om woorden en symbolen heel letterlijk en serieus te nemen. Deze uploader begrijpt dat, en begrijpt de bedoeling achter benamingen. Het is een manier van denken die je jezelf moet aanleren wil je de Waarheid ook maar ooit kunnen benaderen.

   Franse taal kennen is een pre. Symbolen, kleuren en cijfers begrijpen en onderkennen een vereiste.

   https://drieboertjes.home.blog/2020/01/11/deception-coding/

   https://drieboertjes.home.blog/2020/05/09/free-masonry-beggars-belief/

   Like

 3. Vrouwen hebben geen verstand en worden niet met eer opgevoed, en hebben geen naam van zichzelf omdat ze bij het eerste of geringste hun goede naam verliezen (vader´s naam en reputatie). Ze hebben alleen sex als ruilmiddel, en als ze hun lichaam en fatsoen moeten opofferen om verder te komen, dan doen ze dat. Ze hoeren zichzelf uit, vaak om niks, en kunnen een naam alleen maar schande brengen.

  Het enige voor een vrouw om een respectabele naam en reputatie te hebben (entrance Heavens) is door de opofferingen en rechte rug van hun vader of echtgenoot. Een vrouw heeft geen karakter, diepgang en doorzettingsvermogen genoeg om een Naam te dragen. Ze vallen heel snel, allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: