Covid19 84- virus

Het was netzoals het boek allemaal en alleen maar fictie. Die hele pandemie is bijelkaar verzonnen door de Verenigde Nazi’s/ U.N.

Ons liegend en toneelspelen parlement wist en weet dondersgoed dat het hele Corona-gebeuren een False Flag was. En een misdaad tegen het fatsoen, onze democratie en Mensenrechten.

Wanneer iedereen op FaceBook wel weet hoe het zit, maar die 150 stumperts in parle-ment nog steeds doorgaan met hun onnozele acteurstukje, dan zijn ze te triest voor woorden en de schaamte reeds voorbij. Ze zijn iig alle 150 niet geschikt om de Nederlandse burger te vertegenwoordigen, want ze zijn nog dommer en slechter geinformeerd dan de eerste de beste tokkie op internet.

Wanneer ze op de Leugen/ dit Onmenselijke theater, ook nog wetgeving gaan introduceren dan wordt het tijd voor een tribunaal voor deze hoerezonen. Die hoerezonen en geheime transgenders.

Wat lopen die kutten en clowns in de regering + parlement nog te acteren dat er wat aan de hand is met het corona-virus. Wat zoals reeds lang bekend gewoon een griep-virus is. En waar, zoals ook reeds bekend, in 2018 twee keer zoveel mensen aan overleden.

Aan de griep gaan elk jaar mensen dood.

Dat het een hoax is, is zelfs al in de mainstream kranten bekend. Via het AD

De nood was hoog. In alle haast werd eind maart MECC in Maastricht omgebouwd tot noodhospitaal. Maar wie gaat de 4,5 miljoen euro betalen voor het centrum waarin uiteindelijk geen enkele coronapatiënt werd opgenomen

https://www.ad.nl/limburg/coronacentrum-maastricht-wie-betaalt-kosten-van-4-5-miljoen-euro~ab59e381/

Kan iemand zich de beelden van het Journaal/ NPO nog herinneren uit een vage streek in China waar de covid19 84 patienten als zombies over straat liepen en accuut dood neervielen? midden op straat ?! Dat werd via de gerespecteerde mainstream media/ de Joodse NPO en het achterlijke Journaal zo de maatschappij ingepompt. Alles en allemaal was een film-productie. Geen ramp, geen pandemie geen killer-virus, nee. Gewoon een filmstuk/ theater.

Die hele covid-waanzin is een toneelstukje geweest. Die parlemetariers zitten nog steeds in dat toneelstukje. Lekker respectabel doen, contempleren in parlement en verwachten dat het volk deze minkukels, charlatans en dombo’s nog serieus zal nemen. Wat valt er te contempleren over iets wat totaal en absoluut een false flag is. Het is fake. Netals die politici in ons Nederlandse nep-parlement.

Vroeger had Wilders nog weleens gelijk (van dat nep-parlement), maar da’s ook al heel lang geleden. Hij is nu zelf netzo nep als de rest van het partijkartel.

Kan iemand het verstand nog een beetje activeren en de cijfers van dhr Engel opvragen (tussen de 60 en 80 doden rechtstreeks door het griepvirus Corona de afgelopen tijd). En dan als de lichten in de tweede slaapkamer even gedoofd kunnen worden graag de filmpjes uit Wuhan afspelen.

Dan kunnen we met z’n allen nog even lachen over dit Vrijmetselaars toneelstukje waar dit allemaal mee begon. Mensen, ook al zijn ze geel, vallen niet in een keer accuut dood neer door een griep. Dat was puur geacteerd en diende dit landverradend kabinet en parlement als munitie om ons land en onze democratie aan te vallen.

Mensen vallen niet accuut dood neer wanneer ze de griep hebben. Ziekenhuizen staan niet leeg tijdens een pandemie. En fascisme is fascisme ook al draagt het een mondkapje.

Wanneer zelfs Chinese keuterboertjes beter geinformeerd zijn dan de 150 kneuzen in ons Nederlandse parlement + regering, dan hebben ze al hun legitimiteit verloren en verkwanseld. Abjecte faalhazen.

En het theater/ demon-sourced reality hebben ze wereldwijd in gang gezet. De cijfers met werkelijke doden zijn ontzettend laag. De cijfers die de overheden en ziekenhuizen gaven waren allemaal fout.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: