Ursula von der Leyen: (Wo)man on the Moon

Een man die zichzelf stiekem presenteert als een vrouw is altijd en met alles een bedrieger. Elk moment dat deze sodomiet bestaat is een belediging voor de Creatie en God. elke ademteug die deze elite trannies nemen is een belediging van God. Onze Creator en uiteindelijke redding.

Deze hidden freaks zijn niet menselijk en zo beschouwen zij zichzelf ook niet. Het is een aparte kaste van Vrijmetselende sodomieten en oplichters. Geen een zal je ooit de Waarheid vertellen. Laat staan iets goed voor jou/ ons in politieke zin doen.

Het frisse kapsel en het enthousiaste applaus zijn afleiding van het feit dat we hier met agenten van de duivel en agenten van het Kwaad te maken hebben. Hun benaming (Christelijk, conservatief/ liberaal) betekend helemaal niks.

Het is Baphomet wat zij vertegenwoordigen. En dat is de duivel en die is altijd tegen de mens. Zeker tegen de fatsoenlijke en gezonde mens.

Elk moment dat deze slangen, Creatures, freaks bezig zijn, zijn ze aan het plotten tegen de mens(heid). Het zijn duivels, kinderen van het trieste. Politiek gezien kan er wat veranderen, maar de agenda blijft hetzelfde: de vernietiging van de Mens en God.

Iemand die al liegt gewoon door te zijn, zal nooit de waarheid spreken. Dat kunnen die freaks niet want hun hele bestaan is al een leugen. Hun hele bestaaan is de leugen.

Snap je.

Angela “shake it to the left” Merkel is zeer waarschijnlijk familie van good old hitler. Wie, en zeker religieuzen, vertrekt er naar een communistisch land (east-germany) vanuit het vrije westen? Geen een, anders dan een Vrijmetselende psy-op. Haar priester vader was niet de zaaddonor. Deze hoer is gebracht door Vrijmetselaars om Europa naar de afgrond te brengen (voor de derde keer in 100 jaar via Duitse Koningshuizen). Dat is haar redelijk gelukt.

Of deze agent van het kwaad nu een secret tranny sodomiet is of niet, het maakt niet uit. Het blijft een loeder en iljuminaty-hoer.

https://www.tonysmelody.nl/post/kech-nog-an-toe.

https://www.tonysmelody.nl/post/angela-en-de-andere-kechs

Een paar treurige – maar ook hilarische – elementen uit de klimaatplannen wil ik niet onvermeld laten.

Er wordt door de EU  ’gedacht’ over een ’carbon border tax’. In die heffing op importgoederen moet de uitstoot van CO2 worden doorberekend. Ten eerste: deze gedachte moeten we maar als ’plan’ opvatten? Zou de EU nu eerst niet eens moeten beginnen met het tenminste beperken van al die afschuwelijke Chinese prularia die door EU  burgers massaal wordt ’georderd’ bij  allerhande Ali Baba firma’s. Alleen al transport naar Europa levert extra (CO2) vervuiling op. Al die kilo’s telefoonhoudertjes, vibrators, volautomatische schoenpoetsmachientjes, pluchebeesten en allerlei andere goedbedoelde rotzooi gaan allemaal de oceaan over in zwaar vervuilende containerschepen. En dan heb ik het nog niet eens over de samenstelling van al die ’producten’. Vaak zitten ze vol met gif, een speelgoedfabrikant ’anywhere’ in de EU heeft het nakijken. Want die dient zich wel netjes aan de EU spelregels te houden.

VDL en Timermans hebben groene vingers, ze willen massaal bos laten aanplanten in de EU. De NRC merkt niet zonder ironie op – waarschijnlijk ondedoeld overigens – dat het plan van aanplanting een concreet actieplan betreft  ’In handelsakkoorden moet daarnaast streng worden gelet op de impact op bossen elders op de wereld’ meldt het officiële ’green deal paper’, afkomstig uit de koker van de ’groene Timmermansmedewerkers’. Maar in Estland – een EU land! – worden nog op grote schaal (oer)bossen gekapt om vervolgens opgestookt te worden in (voormalige) Nederlandse kolencentrales. Bovendien levert dit alles nog meer CO2 uitstoot op dan steenkoolverbranding. Zou Frans ooit gehoord hebben van de Engelse uitdrukking ’first things first’?

Noot van de auteur:

Het vernietigen van traditionele rolpatronen is niet om gelijkheid te creeeren (m/v), maar om ons allemaal verwijfde jankerts te maken. Baphomet is een ideaal van de nwo/ ALDE.

Hoe dan ook, ik blijf ploempzakken, wat ze me ook proberen wijs te maken. (uitgezonderd Kech el Kaag, want daar zou ik mijn hond nog van aftrappen)

https://www.mimikama.at/allgemein/jugendfoto-merkel-may-grybauskaite/

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

Eén opmerking over 'Ursula von der Leyen: (Wo)man on the Moon'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: