Kalifaatkippen in Kafirland

Britse Moslims verlaten Groot Brittannië uit angst voor Johnson

ha, ik kan je verzekeren vanuit eigen ervaring dat hier niks van waar is. Moslims zijn daar niet bang, die hebben schijt aan alles. leven hun eigen leven en niemand die ze wat komt vertellen of maken. vergis je niet. ik heb daar rondgelopen met UK Mocro’s. Die mossels daar leven al in hun eigen kalifaatje en sharia rechtbanken zijn door laffe Britse politici daar al erkend.

Uit eigen ervaring: Een paar jaar terug ging ik met Marokkaanse criminelen naar Engeland/ London. ik zou daar gaan wonen en mijn dingen daar gaan doen. Dus ik blijf slapen bij een engelse marokkaanse boef. Hij neemt me mee Hounslow, Wimbledon etc etc is compleet moslim. West-london dacht ik. Ik sliep bij hem thuis, bij zijn ouders etc etc. Goeie gast, maar compleet wild. Zware crimineel, draaide wel een miljoen per jaar in de drugs.

Die moslims daar kunnen blanke kinderen in groepsverband verkrachten en worden beschermd door politici, blanke gemeenteraadsleden, jongerenwerkers/CPS die de weggelopen meisjes aan de kebabshops meegeven. politie die blanke meisjes uit een huis met 6 halfnaakte moslimmannen/ Paki’s halen (na verzoek/ smeekbedes ouders) en de misbruikte en gedrogeerde meisjes een boete nageven voor openbaar dronkenschap. Maar niemand van die volwassen moslims arresteert of vragen stelt.

Ik liep daar rond, ben zelf Afrikaans half/ kleurling, en werd door iedereen met open armen ontvangen. Omdat ik een van hen ben en met een gevestigde boef rondliep.

Snap je.

Blanken hebben niks meer te vertellen in London, vergeet de tv of msm. London is al een kalifaat waar mossels onaantastbaar zijn (*), zeker met een hypocriete moslim-burgemeester. De baas van de politie is een islamist zonder baardje. politie pakt fbookers met een mening op, maar laat massaverkrachters van islamitiesche snit gewoon rondlopen. Wanneer Tommy Robinson als een van de weinige blanken opstaat en de boel wil openbaren wordt hij tot staatsvijand nr 1 gebombadeerd door alle politici en media. Want de genocide op blanke mensen moet en zal gebeuren.

Acid attacks, knife crimes, murder rate higher then New-York, niemand gepakt. Het is daar al een moslim-shithole. Die mossels hebben schijt aan de regering, aan de wetten en gebruiken. En zeker aan Boris Johnson.

Die zijn niet bang en verlaten helemaal niks. Waar zouden ze dan naar toe moeten gaan? terug naar Pakistan, e.oa. bangladeshi-shithole. Nee, die gaan helemaal nergens naar toe en ze zijn zeker niet bang. want ze hebben de partijkaste in hun zak. De omvolking Agenda 21 is door alle partijen onderschreven.

Wanneer moslims in UK nu in de krant huilen dat ze zo bang zijn dan liegen ze.

Ik heb daar rondgelopen en weet dat ze nu al doen en laten wat ze willen daar. Met goedkeuring van de elite die het leven voor blanken een levende hell wil houden en maken. Daar netals hier.

Geloof geen enkele moslim, want ze janken en liegen, maar vertellen aan een blanke nooit de waarheid.

Aan mij wel want ik ben niet blank, en ben met ze opgegroeid. Ik ken ze beter dan dat ze zichzelf kennen.

Mossels in UK/ London hebben al een kalifaat en leven compleet buiten de Engelse maatschappij. het maakt hen niet uit wie er in Downingstreet zit, want ze schijten op al die softe blanke landverradende politici. En groot gelijk dat ze hebben.

Het blijven beesten en zwijnen naar Europese begrippen, maar het maakt hen werkelijk geen ene flikker uit wie er aan het roer staat in de UK. Ze zijn het gereedschap van de Vrijmetselaars om blanke maatschappijen te vernietigen/ schaden. Dus daarmeee een beschermde kaste/ diersoort.

Ze zijn niet bang voor Boris omdat ze hoe dan ook schijt hebben aan kafiri. En daar kan ik hen geen ongelijk in geven. Want ik heb ook schijt aan softe blanke land- , volk- en mensheid verradende politici die in alle parlementen EU zitten.

https://ejbron.wordpress.com/2019/12/16/britse-moslims-bereiden-zich-voor-om-het-vk-te-verlaten-nadat-boris-johnson-de-verkiezingen-heeft-gewonnen/

(*) Juich maar niet te vroeg en vervoeg je niet stante pede bij de mossels in Londonistan als je denkt daar het Mossel-paradijs te vinden. Die stad, buiten de paleizen, parken en centrum om, is de meest deprimerende aaneenschakeling van krotten die je ooit in je leven hebt gezien. Dat wens je zelfs de ergste wahabi-salafi-cuck nog niet toe. Rij na rij na rij van pre-industrieele tijdperk krotten die voor gezinswoningen moeten doorgaan.

Als je daar rondjes rijd dan heb je op het eind van de dag zin om zelf uit het leven te stappen of jezelf helemaal klem te zuipen. Hele wijken en gebieden van London zijn triest, grauw, afgebladderd en verkrot, vies en grijs. Je weet niet hoe afzichtelijk al die krottenwijken daar zijn. Niet te beschrijven zo deprimerend en regelrecht lelijk. Je moet het zien als een Dickens roman, er is daar helemaal niks veranderd. Alleen dat je je nu blauw betaald om in die vieze, drukke en vervallen shithole met rasse schreden je einde tegemoet te gaan.

Het is echt heel erg deprimerend om daar tussen te moeten zitten. Zelfs al heb je/ maak je veel geld dan woon je nog in een krot. Zeker als je het vergelijkt naar Nederlandse begrippen. Een crackpand in Amsterdam Zuid-Oost heeft nog meer allure en woongenot dan een gemiddeld gezinswoninkje in London.

sad.

Gepubliceerd door drieboertjes

https://www.tonysmelody.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: